ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γαλατάσαραϊ μεταγραφές: Ο Αμαβί οδεύει προς Τουρκία σύμφωνα με τη Fanatik

Ο Ζορντάν Αμαβί με τη φανέλα της Μαρσέιγ
Ο Ζορντάν Αμαβί με τη φανέλα της Μαρσέιγ AP PHOTO/DANIEL COLE

Η Γαλατάσαραϊ έγινε το φαβορί για την απόκτηση του Ζορντάν Αμαβί σύμφωνα με τη Fanatik, αφού ο τουρκικός σύλλογος φέρεται να ήρθε σε συμφωνία τόσο με τη Μαρσέιγ όσο και με την πλευρά του παίκτη που διεκδικούσε ο Ολυμπιακός.

Ο Ζορντάν Αμαβί αναμένεται να καταλήξει στη Γαλατάσαραϊ σύμφωνα με τη Fanatik (που επικαλείται και την Equipe), που κάνει λόγο για συμφωνία με τη Μαρσέιγ και τον παίκτη.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής βρισκόταν κοντά στον Ολυμπιακό, όμως οι Τούρκοι μπήκαν σφήνα ύστερα από την κακή εκκίνηση της σεζόν από τον Πάτρικ φαν Άανχολτ και φέρονται να απέσπασαν το "ναι" από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, όπως αναφέρει το σχετικό κείμενο.

Το ρεπορτάζ προσθέτει ότι ο 28ρονος αριστερός μπακ θα αποκτηθεί με μορφή μονοετούς δανεισμού και μέρος του μισθού του θα καλύψουν οι Μασσαλοί., χωρίς να υπάρχει κάτι οριστικό.

Νωρίτερα, Γάλλοι δημοσιογράφοι της Equipe και του RMC Sport έκαναν λόγο για οικονομικές αξιώσεις των εκπροσώπων του 28χρονου αριστερού μπακ που προέκυψαν την τελευταία στιγμή και προκάλεσαν το "πάγωμα" των συζητήσεων με τον Ολυμπιακό.

Η Μαρσέιγ είχε δώσει τα "χέρια" με τον Ολυμπιακό και μάλιστα θα κάλυπτε μέρος του μισθού του για το δανεισμό της σεζόν 2022-2023.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ