Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ' Εθνική: Συνελήφθη άνδρας στα Τρίκαλα για βιαιοπραγία σε βάρος διαιτητή

Γ' Εθνική: Συνελήφθη άνδρας στα Τρίκαλα για βιαιοπραγία σε βάρος διαιτητή
INTIME SPORTS

Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, συνελήφθη άνδρας, ο οποίος βιαιοπράγησε σε βάρος διαιτητή σε αγώνα της Γ' Εθνικής μεταξύ του ΠΟ Φήκης και του Αστέρα Πετριτή.

Η βία είναι παρούσα σε όλες τις κατηγορίες, ακόμη και σε παιχνίδια της Γ' Εθνικής. Συγκεκριμένα, έκτροπα έγιναν στην αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΟ Φήκης και τον Αστέρα Πετριτή.

Η αστυνομία ενημέρωσε πως σε περιοχή των Τρικάλων συνελήφθη ένας άνδρας που βιαιοπράγησε σε βάρος του διαιτητή. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη τρία άτομα που φέρεται να απείλησαν και να εξύβρισαν τον διαιτητή.

Η ενημέρωση της αστυνομίας:

"Συνελήφθη, χθες (10-12-2023) το βράδυ σε περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ένας ημεδαπός άνδρας, κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη -3- άτομα, που αναζητούνται, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και εξύβριση.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας, οι δράστες προπηλάκισαν τον διαιτητή του αγώνα, εκδηλώνοντας απειλητική και εξυβριστική συμπεριφορά εναντίον του, ενώ ένας εξ αυτών που στη συνέχεια συνελήφθη, βιαιοπράγησε σε βάρος του.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ