ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

“Φρεσκάρει” την ενδεκάδα με Χανιά ο Σίλβα

Πάρντο Σίλβα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολλά τα νέα πρόσωπα στον σημερινό Ολυμπιακό κόντρα στην κρητική ομάδα (7/1, 17:15). Οι Καπίνο, Τσιμίκας, Αυλωνίτης, Ζντιέλαρ ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν φανέλα βασικού.

Να τελειώσει με την υπόθεση πρόκριση από το ματς στα Περιβόλια (7/1, 17:15) έχει ζητήσει ο Μάρκο Σίλβα από τους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε ο επαναληπτικός της 13ης Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκη να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε αρκετά παιδιά από την Κ20.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει κόσμο και κοσμάκη εκτός αποστολής. Οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης και Τσόρι έμειναν στην Αθήνα για να πάρουν ανάσες και να ετοιμαστούν για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (10/1, 19.30).

Ποιοι θα τους αντικαταστήσουν. Ο Καπίνο θα υπερασπιστεί την εστία, μιας και είναι απόφαση του προπονητή ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και της Μάιντζ να παίξει σε όλη την πορεία του Ολυμπιακού στο Κύπελλο.

Αντί του Μαζουακού θα δούμε τον Τσιμίκα, έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τις ακαδημίες και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στις προηγούμενες τρεις παρουσίες του στο Κύπελλο με Πλατανιά, Παναιγιάλειο και Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν οι Αυλωνίτης, Βούρος και Σιόβας, με τον τελευταίο να αναμένεται να ξεκινήσει και δίπλα του πιθανότατα θα έχει τον Αυλωνίτη.

Ο Σάσα Ζντιέλαρ θα βρεθεί στα χαφ και δίπλα του εκτός απροόπτου θα είναι ο Καμπιάσο και όχι ο Κασάμι. Για την επιθετική τετράδα το προβάδισμα το έχουν οι Πάρντο, Σεμπά, Κολοβός και Ιντέγε. Ποιος θα παίξει πίσω από τον Νιγηριανό; Έχει δοκιμάσει στη συγκεκριμένη θέση και τον Σεμπά, και τον Κολοβό.

Μία πιθανή ενδεκάδα λοιπόν είναι με Καπίνο, Σαλίνο, Αυλωνίτη, Σιόβα, Τσιμίκα, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο, Σεμπά, Κολοβό, Πάρντο και Ιντέγε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ερνάνι, Κασάμι, Μανιάτης, Πουλίδο, Σάλιακας και Βούρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ