ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φραπάρ - Μονζούλ: Οι πρώτες γυναίκες που σφυρίζουν σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Γαλλίδα Φραπάρ στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι το 2019
Η Γαλλίδα Φραπάρ στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι το 2019 AP PHOTO/DAVID VINCENT, FILE)

Η Στεφανί Φραπάρ και η Κατερίνα Μονζούλ θα γίνουν οι πρώτες γυναίκες διαιτητές που θα σφυρίξουν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου των ανδρών.

Η Στεφανί Φραπάρ και η Κατερίνα Μονζούλ πρόκειται να γίνουν οι πρώτες γυναίκες διαιτητής που θα σφυρίξουν αγώνα ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, η Γαλλίδα θα είναι διαιτητής στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Λετονία στο Άμστερνταμ (27/3, 19:00, COSMOTE SPORT 1HD, 19:00) και η Ουκρανή στο παιχνίδι μεταξύ της Αυστρίας και τον Νησιών Φερόε στη Βιέννη (28/3, 21:45, SPORT 24).

"Αν και έχουν σφυρίξει πολλά παιχνίδια ανδρών, το να είναι διαιτητές για πρώτη φορά σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είναι υπερήφανες. Έχουν δουλέψει σκληρά τα τελευταία χρόνια και η δουλειά τους αναγνωρίζεται" δήλωσε στην σελίδα της FIFA, ο Περλουίτζι Κολίνα.

Η Φραπάρ έγινε η πρώτη γυναίκα που σφύριξε σε φάση ομίλων του Champions League, στις 2 Δεκεμβρίου στην αναμέτρηση Γιουβέντους - Ντιναμό Κιέβου. Επίσης, είχε δώσει τα πρώτα διαπιστευτήριά της στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ του 2019 μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι.

Ο Μονζούλ επίσης έχει εμπειρία σφυρίζοντας παιχνίδια για το Europa League, το Nations League και το ουκρανικό πρωτάθλημα.

Photo credits: ⓒ 2019 David Vincent/Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ