ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Φρανκ: "Θα μου άρεσε να συνεχίσει μαζί μας ο Έρικσεν"

Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατά την παρουσίασή του προς τους οπαδούς της Μπρέντφορντ | 12 Φεβρουαρίου 2022
Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατά την παρουσίασή του προς τους οπαδούς της Μπρέντφορντ | 12 Φεβρουαρίου 2022 @2022 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι ανέφερε μεταξύ άλλων ότι επιθυμεί την παραμονή του Έρικσεν στους Λονδρέζους και τη νέα σεζόν.

Ο Τόμας Φρανκ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι του Δυτικού Λονδίνου με την Τσέλσι, αναφέρθηκε στο μέλλον του Κριστιάν Έρικσεν, εκφράζοντας την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι τα πάντα θα ξεκαθαριστούν στο τέλος της σεζόν.

"Θα μου άρεσε να συνεχίσει. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Κριστιάν απολαμβάνει την περίοδό του εδώ, αλλά είμαι επίσης πεπεισμένος ότι τίποτα δεν θα υπογραφεί πριν από το τέλος της σεζόν", ανέφερε ο Τόμας Φρανκ για τον Έρικσεν.

Ο Έρικσεν έχει επιστρέψει για τα καλά στη δράση με την Μπρέντφορντ, καθώς όχι μόνο αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο κάτι λιγότερο από ένα χρόνο μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, αλλά έχει επιστρέψει και στην εθνική Δανίας.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ