BUNDESLIGA

Φράιμπουργκ - Ντάρμστατ 1-1: Νέα γκέλα πριν από τον Ολυμπιακό

Ο Βιντσέντσο Γκρίφο με τη φανέλα της Φράιμπουργκ σε ματς του Europa League απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα | 26 Οκτωβρίου 2023
Ο Βιντσέντσο Γκρίφο με τη φανέλα της Φράιμπουργκ σε ματς του Europa League απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα | 26 Οκτωβρίου 2023 @2023 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Η Φράιμπουργκ απέτυχε να νικήσει για τέταρτο σερί παιχνίδι Bundesliga, ύστερα από το 1-1 με την Ντάρμστατ πριν από τον Ολυμπιακό.

Η Φράιμπουργκ έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Ντάρμστατ για τη 12η αγωνιστική της Bundesliga κι έχασε βαθμούς πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Europa League.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με τον Μίχαλ Γκρέγκοριτς για πρώτη φορά στην ενδεκάδα έπειτα από την 4η αγωνιστική, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν γρήγορα κεφάλι στο σκορ με τον Ματίας Χόνσακ.

Ο Λούκας Χέλερ απάντησε στο 35ο λεπτό, σε ένα ημίχρονο όπου η Φράιμπουργκ είχε τον απόλυτο έλεγχο και πλήρωσε τη μοναδική τελική στην εστία του αντιπάλου.

Στο 2ο μέρος η Ντάρμστατ δεν κατάφερε να βρει στόχο, αλλά ούτε κι η Φράιμπουργκ που είχε οκτώ τελικές αλλά μόλις μία εύστοχη κι έτσι περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας.

  • Η σύνθεση της Φράιμπουργκ: Ατουμπόλου, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκούλντε (82' Μακενγκό), Ντόαν (82' Σιλντιγιά), Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Βάισαουπτ, Χέλερ (90+2' Αντάμου), Γκρέγκοριτς, Γκρίφο
TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ