ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φούντας: Υπογράφει για 2+1 χρόνια στην Τράμπζονσπορ

Ο Ταξιάρχης Φούντας
Ο Ταξιάρχης Φούντας INTIME

Ο Ταξιάρχης Φούντας θα φτάσει την Τρίτη (15/8) στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στην Τράμπζονσπορ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24 που είχε αποκαλύψει τις προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Το SPORT24 είχε αποκαλύψει την Δευτέρα (14/8) τις προχωρημένες επαφές του Ταξιάρχη Φούντα με την Τράμπζονσπορ και μία ημέρα μετά έρχεται η επιβεβαίωση από τα τουρκικά ΜΜΕ, που κάνουν λόγο για επικείμενο ταξίδι του Έλληνα επιθετικού στην γειτονική χώρα για την ολοκλήρωση του deal.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν πως ο πρώην φορ της DC United θα φτάσει το βράδυ της Τρίτης στην Κωνσταντινούπολη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της "Τραμπ" και αν όλα πάνε κατ'ευχήν θα υπογράψει στη συνέχεια συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, όπως είχε γράψει το SPORT24.

Όσον αφορά στις απολαβές του, ρεπορτάζ από την Τουρκία κάνει λόγο για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 750.000 ευρώ, με τον Φούντα να αναμένεται να γίνει το τέταρτο μέλος της ελληνικής παροικίας της ομάδας της Τραπεζούντας, μαζί με Μπακασέτα, Σιώπη και Κουρμπέλη.

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος επιθετικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την DC United ύστερα από κατηγορίες για χρήση ρατσιστικής λέξης σε συμπαίκτη του. Τον περίπου 1,5 χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της DC United, ο Φούντας σημείωσε 18 γκολ και μοίρασε μία ασίστ σε 38 αναμετρήσεις.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ