ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Φούντας τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές γιατί έφτυσε αντίπαλό του

Ο Ταξιάρχης Φούντας πανηγυρίζει γκολ του στον αγώνα της Ραπίντ Βιέννης κόντρα στην Άρσεναλ  για το Europa League.
Ο Ταξιάρχης Φούντας πανηγυρίζει γκολ του στον αγώνα της Ραπίντ Βιέννης κόντρα στην Άρσεναλ Ⓒ 2020 RONALD ZAK/ASSOCIATED PRESS

Ο Ταξιάρχης Φούντας έφτυσε αντίπαλό του στην φιλική αναμέτρηση της Ραπίντ Βιέννης με την Αντμίρα, με την αυστριακή Bundesliga να τον τιμωρεί για τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Ταξιάρχης Φούντας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στη φιλική αναμέτρηση της Ραπίντ Βιέννης με την Αντμίρα (3-1) την Παρασκευή (15/1). Ο 25χρονος επιθετικός έφτυσε τον αντίπαλο του, Λούκας Μάλιτσεκ. Έτσι, οι αρμόδιες Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό.

Η αυστριακή Bundesliga συνεδρίασε την Δευτέρα (18/1) και αποφάσισε να τιμωρήσει τον Ταξιάρχη Φούντα με τέσσερα παιχνίδια για την συμπεριφορά του.

"Ο Φούντας έβλαψε την ομάδα και την εικόνα της με την ενέργεια του. Επομένως, αποδεχόμαστε την τιμωρία και θα ληφθούν και εσωτερικές τιμωρίες. Απολογούμαστε και στον παίκτη της Αντμίρα" ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Ραπίντ, Ζόραν Μπάρισιτς.

Ο Έλληνας επιθετικός τη φετινή σεζόν μετράει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ραπίντ, έχει σκοράρει εννέα γκολ, ενώ έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ.

ⓒ 2020 Ronald Zak/Associated Press

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ