ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φούντας: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει και δήλωσε έτοιμος για το πρωτάθλημα

Ο Ταξιάρχης Φούντας πανηγυρίζει γκολ του στον αγώνα της Ραπίντ Βιέννης κόντρα στην Άρσεναλ  για το Europa League.
Ο Ταξιάρχης Φούντας πανηγυρίζει γκολ του στον αγώνα της Ραπίντ Βιέννης κόντρα στην Άρσεναλ Ⓒ 2020 RONALD ZAK/ASSOCIATED PRESS

Ο Ταξιάρχης Φούντας συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις αφού έφτασε τα 12 γκολ φέτος και σε δηλώσεις του έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αυστρίας με την Ραπίντ Βιέννης.

Τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στην Αυστρία συνεχίζει ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο 25χρονος επιθετικός πέτυχε τρία γκολ στη νίκη της Ραπίντ Βιέννης με 8-1 κόντρα στην Βόλφσμπέργκερ.

Συνολικά φέτος ο Φούντας μετρά σε 22 συμμετοχές 12 γκολ και 5 ασίστ σε μία γεμάτη σεζόν με τη φανέλα των πράσινων της αυστριακής λίγκας.

Ο Ταξιάρχης Φουντας δεν έκρυψε την επιθυμία του να κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος. "Θέλω να γίνω πρωταθλητής με τη Ραπίντ Βιέννης. Είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν πολύ καλό για μένα ότι σκόραρα και θέλω να παίξω και στο επόμενο και στο μεθεπόμενο παιχνίδι και να κερδίζω κάθε φορά", είπε ο 25χρονος στο "Sky Sport Austria".

Βέβαια, η αποστολή του μόνο εύκολη δεν θα είναι αφού ήδη η Ζάλτσμπουργκ έχει μια διαφορά τεσσάρων πόντων και δείχνει έτοιμη για έναν ακόμα τίτλο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ