MLS

Φούντας: Από τα μάτριξ του γηπέδου έμαθε για την παρουσία του στο MLS All Star Game

Ο Ταξιάρχης Φούντας μαθαίνει στην προπόνηση της DC United πως θα παίξει στο φετινό MLS All-Star
Ο Ταξιάρχης Φούντας μαθαίνει στην προπόνηση της DC United πως θα παίξει στο φετινό MLS All-Star PRINTS SCREEN

Ο Ταξιάρχης Φούντας έμαθε από τα μάτριξ του γηπέδου πως θα αγωνιστεί στο φετινό MLS All Star Game και το γιόρτασε με "φατούρο" από τους συμπαίκτες του.

Ο Ταξιάρχης Φούντας έχει από το απόγευμα της Τρίτης (12/7) έναν ακόμα λόγο για να αισθάνεται περήφανος με την παρουσία του στο MLS με τη DC United. Ο Έλληνας επιθετικός έμαθε πως θα είναι ένας από τους 26 ποδοσφαιριστές της ομάδας από την Αμερική που θα αγωνιστεί στο All Star Game στις 10 Αυγούστου με αντίπαλο παίκτες από τη λίγκα του Μεξικό.

Ο Φούντας ήταν μια από τις 12 επιλογές του προπονητή της ομάδας και έμαθε για την κλήση του μέσω μιας έκπληξης που του ετοίμασαν οι συμπαίκτες του στη διάρκεια της προπόνησης με τον Έλληνα επιθετικό να βλέπει την κλήση του στα μάτριξ του γηπέδου.

Συγκεκριμένα άπαντες είχαν μαζευτεί στο κέντρο, όπως και ο ανυποψίαστος Φούντας, με έναν εκ των συμπαικτών του να παίρνει το λόγο, να κάνει μια σύντομη ομλία και να καλεί άπαντες να κοιτάξουν στα μάτριξ. Εκεί άπαντες είδαν την κλήση του Έλληνα επιθετικού με τον Φούντα να χαμογελάει, να χειροκροτάει και να μην μπορεί αρχικά να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Μάλιστα τα πειράγματα στον Έλληνα επιθετικό συνεχίστηκαν ενώ αμέσως μετά ακολούθησε και το σχετικό "φατούρο" σαν επιβράβευση για την παρουσία του στο All Star Game της 10ης Αυγούστου.

TAGS MLS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ