ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Φούλαμ - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1: Οι "reds" κλείδωσαν τα playoffs και μείωσαν στους τρεις από τη δεύτερη Μπόρνμουθ

Οι παίκτες της Νότιγχαμ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν
Οι παίκτες της Νότιγχαμ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν @ 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη επικρατώντας της Φούλαμ με 1-0 εκτός έδρας. Με αυτό το αποτέλεσμα οι "reds" κλείδωσαν και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στα playoffs και θα παίξουν τα ρέστα τους για τη διεκδίκηση της απευθείας ανόδου στην Premier League.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τσέκαρε το εισιτήριο για τα playoffs ανόδου στην Premier League μετά τη νίκη που πέτυχε στο Κρέιβεν Κότατζ επί της πρωτοπόρου και βαθμολογικά αδιάφορης Φούλαμ (έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδο), επικρατώντας με 1-0.

Το "χρυσό" γκολ για την ομάδα του Στιβ Κούπερ πέτυχε ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, έπειτα από ασίστ του Σαμ Σάριτζ. Οι γηπεδούχοι του Μάρκο Σίλβα, άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, πίεσαν για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, δίχως όμως αποτέλεσμα με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Οι "reds" πλέον θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου με την Μπόρνμουθ. Τα "κεράσια" έχασαν στην έδρα της Σουόνσι με 3-3 και πλέον η διαφορά των δύο ομάδων (Μπόρνμουθ και Νότιγχαμ) είναι τρεις βαθμοί. Οι δύο ομάδες θα έχουν μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της Μπόρνμουθ σε επτά μέρες, η οποία αναμένεται να κρίνει τον κάτοχο της δεύτερης θέσης.

Η σύνθεση της Νότιγχαμ: Σάμπα, Γουόραλ, Κουκ, ΜακΚένα, Σπενς, Γέιτς, Γκαρνέρ, Κόμπακ, Ζίνκερναγκελ, Τζόνσον, Σάριτζ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ