PREMIER LEAGUE

Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Τριάρα στο ρελαντί για τους μπλε

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζουν το 0-1 επί της Φούλαμ
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζουν το 0-1 επί της Φούλαμ 2021 CATHERINE IVILL/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο μέρος επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Φούλαμ και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της φετινής Premier League. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μια ακόμη νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στη Φούλαμ (0-3) για την 28η αγωνιστική της Premier League και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου καθώς πλέον είναι στο +17 από τους διώκτες της.

Οι παίκτες των μπλε φόρτσαραν στο δεύτερο 45λεπτο όταν μέσα σε 13 λεπτά πέτυχαν και τα τρία γκολ που τους έδωσαν τη νίκη με τους Στόουνς, Ζεσούς και Αγκουέρο με τον Αργεντινό να σκοράρει μετά από 14 μήνες ξανά στην Premier League.

Μετά από ένα στείρο 0-0 στο πρώτο 45λεπτο και τρεις ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, όλες με σουτ μέσα από την περιοχή η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς στο δεύτερο μέρος.

Και το κατάφερε μόλις 80'' μετά την έναρξη στο δεύτερο 45λεπτο. Το 0-1 για τη Σίτι ήρθε στο 47' όταν ο Κανσέλο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά με τον Στόουνς να κάνει την προβολή και με ωραίο πλασέ να ανοίγει το σκορ με το τέταρτο φετινό του τέρμα στην Premier League.

Εννιά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά, έκλεψαν τη μπάλα η οποία έφτασε στον Ζεσούς που πέρασε και τον Αρεόλα και έγραψε το 0-2 για την ομάδα του.

Στο 60' η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε πέναλτι. Ο αρχηγός των μπλε στο ματς με τη Φούλαμ, Κουν Αγκουέρο, ανέλαβε την εκτέλεση του και ευστόχησε για να πετύχει το 0-3 με το πρώτο του τέρμα τη φετινή σεζόν αλλά και μετά από 14 μήνες στην Premier League.

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεόλα, Τέτε, Άντερσεν, Ανταραμπίχο, Άινα, Ανγκουίσα, Ριντ, Λεμινά (73' Ονομά), Λόφτους-Τσικ (64' Μίτροβιτς), Καβαλέιρο (80' Ρόμπινσον), Λούκμαν.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Στόουνς, Ντίας (75' Γκαρσία), Λαπόρτε, Κανσέλο, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα (67' Φερναντίνιο), Μεντί, Τόρες, Ζεσούς, Αγκουέρο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 12 Μαρτίου

Νιούκαστλ - Άστον Βίλα 1-1 (90+4' Λασέλ / 86' Κλαρκ αυτ. )

Σάββατο 13 Μαρτίου

Λιντς - Τσέλσι 0-0

Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Μπρομ 1-0 (37' Μιλιβόγιεβιτς πεν.)

Έβερτον - Μπέρνλι 1-2 (32' Κάλβερτ Λιούιν/13' Γουντ, 25' Μακ Νιλ)

Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (47' Στόουνς, 56' Ζεσούς, 60' πεν. Αγκουέρο)

Κυριακή 14 Μαρτίου

Σαουθάμπτον - Μπράιτον (14:00)

Άρσεναλ - Τότεναμ (18:30)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ (21:15)

Δευτέρα 15 Μαρτίου

Γουλβς - Λίβερπουλ (22:00)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων

Photo Credits: 2021 Jon Super / Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ