PREMIER LEAGUE

Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Πρώτη και πάλι με Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Πολ Πογκμπά πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ⓒ 2021 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Η Φούλαμ άνοιξε το σκορ με τον Λούκμαν, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στην ισοφάριση με τον Καβάνι και την εκτός έδρας νίκη (1-2) με την γκολάρα του Πογκμπά, έτσι επέστρεψε στην πρώτη θέση της Premier League.

Αρχικά, το βράδυ της Τρίτης πάτησε η Λέστερ κορυφή. Το απόγευμα της Τετάρτης ήλθε η σειρά της Σίτι να πιάσει τις αλεπούδες. Αλλά η Γιουνάιτεντ έκανε τη δουλειά της στο Λονδίνο και επέστρεψε στην πρώτη θέση. Η Φούλαμ άνοιξε το σκορ με τον Λούκμαν, αλλά οι παίκτες του Σόλσκερ έφτασαν αρχικά στην ισοφάριση με τον Καβάνι και τελικά στη νίκη με το γκολ του Πογκμπά.

Η Φούλαμ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αφνιδίασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς άνοιξε το σκορ στο πέμπτο λεπτό χάρη σε κάθετη πάσα του Ανγκισά και εξαιρετική εκτέλεση του Λούκμαν, ο οποίος νίκησε τον Ντε Χέα.

Η απάντηση από τη Γιουνάιτεντ ήρθε στο 21'. Ο Φερνάντες έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αρεολά έχασε τη μπάλα από τα χέρια και ο Καβάνι από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Ουρουγουανός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν συγχωρεί τέτοια λάθη, όπως αυτό που έκανε ο πρώην συμπαίκτης του στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Η ομάδα από το Μάντσεστερ πίεζε τόσο με σουτ του Φερνάντες, όσο και με πλαγιοκοπήσεις του Σο, αλλά το δεύτερο γκολ δεν ερχόταν.

Ήρθε στο 65ο λεπτό από τον Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον συμπατριώτη του και διαμόρφωσε το 1-2, σκορ που αποδείχτηκε τελικό.

ΦΟΥΛΑΜ (Πάρκερ): Αρεολά, Τέτε, Άινα (83' Μίτροβιτς), Άντερσεν, Ανταραμπιόγιο, Μπράιαν, Ριντ, Ανγκισά (79' Λεμινά), Λόφτους-Τσικ, Λούκμαν, Καβαλέιρο (71' Καμαρά).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Σόλσκερ): Ντε Χέα, Ουάν-Μπισάκα, Μπεγί, Μαγκουάιρ, Σο, Γκρίνγουντ (85' Ράσφορντ), Φερνάντες (90+3' Μάτιτς), Μαρσιάλ (85' ΜακΤόμινι), Καβάνι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 40

2. Μάντσεστερ Σίτι 38

3. Λέστερ 38

4. Λίβερπουλ 34

5. Τότεναμ 33

6. Έβερτον 32

7. Γουέστ Χαμ 32

8. Τσέλσι 29

9. Σαουθάμπτον 29

10. Άρσεναλ 27

11. Άστον Βίλα 26

12. Λιντς 23

13. Κρίσταλ Πάλας 23

14. Γουλβς 22

15. Νιούκαστλ 19

16. Μπράιτον 17

17. Μπέρνλι 16

18. Φούλαμ 12

19. Γουέστ Μπρομ 11

20. Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3

ΣΚΟΡΕΡ

13 γκολ

Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ)

12 γκολ

Σον Χέουνγκ-μιν (Τότεναμ)

Χάρι Κέιν (Τότεναμ)

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ