PREMIER LEAGUE

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ: Η κόκκινη του Ντιν στον Σούτσεκ που προκάλεσε ντόρο στο Νησί

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ: Η κόκκινη του Ντιν στον Σούτσεκ που προκάλεσε ντόρο στο Νησί
Ο Σούτσεκ απορεί με την απόφαση του Ντιν να του δείξει κόκκινη κάρτα PRINT SCREEN VIDEO

Ο διαιτητής Μάικ Ντιν έδειξε απευθείας κόκκινη στον Τόμας Σούτσεκ, αφού τσέκαρε ο ίδιος το μόνιτορ, θεωρώντας ότι ο Τσέχος χαφ χτύπησε σκόπιμα τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, απόφαση που προκάλεσε ντόρο στο Νησί. (VIDEO)

Η αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Γουέστ Χαμ για την 23η αγωνιστική της Premier League βρισκόταν στο 90'+3', στο 0-0. Ο Λίνγκαρντ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και την ώρα που η μπάλα βρισκόταν στον αέρα, ο διαιτητής Μάικ Ντιν σφύριξε, καθώς στο έδαφος είχε πέσει ο φορ των γηπεδούχων, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, μετά από μονομαχία με τον χαφ των γηπεδούχων, Τόμας Σούτσεκ.

Ο Άγγλος ρέφερι κλήθηκε να τσεκάρει ο ίδιος τη φάση και αφού παρακολούθησε το μόνιτορ, αποφάσισε να δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Σούτσεκ, ο οποίος απορούσε και έβαλε τα γέλια, θεωρώντας πως δεν έκανε τίποτα αντικανονικό και πως απλά προσπάθησε να αποφύγει τον Σέρβο στράικερ, βρίσκοντάς τον στο πρόσωπο άθελά του.

Αυτή η απόφαση του Ντιν προκάλεσε ντόρο στο Νησί. Ο Τζέιμι Κάραγκερ έγραψε: "Το VAR δεν έχει βοηθήσει τους διαιτητές, τους κάνει να φαίνονται χειρότεροι". Από την πλευρά του ο Τζέιμι Ρέντναπ, σχολίασε: "Το γεγονός ότι ο Μάικ Ντιν πήγε εκεί και εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι κόκκινη κάρτα, εμένα με ανησυχεί πραγματικά".

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ VAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ