ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Fotospor: "Θα πάει στην Αθήνα ο Περέιρα ή θα συλληφθεί"

Ο Βίτορ Περέιρα στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό
Ο Βίτορ Περέιρα στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό © 2021 ASSOCIATED PRESS

Ο Ολυμπιακός περιμένει την Φενέρμπαχτσε (25/11, 22:00, Cosmote Sport 2 και LIVE από το SPORT24) με τουρκικά ΜΜΕ να αναρωτιούνται αν η τουρκική ομάδα θα έχει στον πάγκο της τον Βίτορ Περέιρα, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός κινδυνεύει να συλληφθεί μόλις έλθει στην χώρα μας λόγω όσων έγιναν σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το 2015.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (25/11, 22:00, Cosmote Sport 2 και LIVE από το SPORT24) για να συνεχίσει στο Europa League, ωστόσο την ίδια στιγμή στην τουρκική ομάδα έχουν άλλο θέμα όπως προκύπτει από τα τουρκικά ΜΜΕ: Δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν στον πάγκο τους τον Βίτορ Περέιρα.

Όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα "fotospor", αυτή την στιγμή δεν θεωρείται σίγουρο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να εισέλθει στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι ότι το 2019 είχε καταδικαστεί ερήμην του με 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή λόγω των επεισοδιών που είχαν δημιουργηθεί σε ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού τον Φλεβάρη του 2015 με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει ποτέ το παιχνίδι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να εμφανίζεται νωρίτερα να έχει ανοίξει διάλογο με τους οργανωμένους των "πράσινων".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ