ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Ήρθε η γέννηση του παιδιού μου και μου άλλαξε τελείως το μυαλό, θέλω μια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία με τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Φορτούνης με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ | 25 Απριλίου 2021
Ο Κώστας Φορτούνης με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ | 25 Απριλίου 2021 EUROKINISSI

Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε με δηλώσεις του την τεράστια αλλαγή που έφερε στη ζωή του η γέννηση του παιδιού του ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να κάνει μία μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πορεία με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova και την Δώρα Παντέλη, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ "Novasports Exclusive - Βασίλης Σπανούλης" για την αποχώρηση του σπουδαίου "Kill-Bill" που έφυγε από τα παρκέ αφήνοντας πίσω μία τεράστια καριέρα, ωστόσο στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, έκανε αναφορά και στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμο που υπέστη το καλοκαίρι και που τον κρατάει εκτός γηπέδων αλλά και το γεγονός πως έγινε πατέρας λίγο αργότερα, με τον Τρικαλινό μεσοεπιθετικό να εστιάζει στη μεγάλη αλλαγή που έχει έρθει στη ζωή του εκτός γηπέδων με την έλευση του γιου του και να μην κρύβει την επιθυμία του για μία μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία με τους ερυθρολεύκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

Τον τραυματισμό του και το γιο του: "Όταν τραυματίστηκα τη δεύτερη φορά σίγουρα ένιωσα μεγάλη απογοήτευση γιατί ήταν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά ήρθε η γέννηση του παιδιού μου και μου άλλαξε τελείως το μυαλό. Το πώς να πάω στην προπόνηση πλέον. Έχω βάλει έναν στόχο. Να με δει να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι όπως πριν. Θέλω να τα καταφέρω. Είμαι σε πολύ καλό στάδιο αυτή τη στιγμή".

Το τι θέλει να πετύχει για τον γιο του: "Θέλω να γυρίσω και να δει τον πατέρα του ο γιος μου όπως πριν. Να βάλω γκολ και να έρχεται στο γήπεδο να με βλέπει".

Τον πήχη των απαιτήσεων και τους στόχους του στον Ολυμπιακό: "Δεν αγχώνομαι όταν ζητάει ο κόσμος πράγματα. Αυτό σημαίνει πως περιμένουν πολλά από σένα και πρέπει να το δείξεις. Θέλω κάποια στιγμή μία πιο μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία με τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Μακάρι να τα καταφέρουμε γιατί το χρειάζεται ο κόσμος και η οπαδοί μας γιατί είναι καταπληκτικοί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ