ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Χάρηκα που σκόραρα, με στεναχωρεί που δε νικήσαμε"

Φορτούνης: "Χάρηκα που σκόραρα, με στεναχωρεί που δε νικήσαμε"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης, αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, στο γκολ του με τον Πανιώνιο, αλλά και στο ματς με την άλλοτε ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης. Μίλησε και ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Ο MVP του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο ήταν ο Κώστας Φορτούνης. Ο άλλοτε άσος του Αστέρα Τρίπολης και της Καϊσερλάουτερν, αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε, στο ότι αρχίσει να παίζει περισσότερο και στη μάχη του Σαββάτου στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

"Χάρηκα που σκόραρα, αλλά η ομάδα δεν κέρδισε το παιχνίδι και αυτό με στεναχωρεί. Πρέπει να κοιτάξουμε τι φταίει και θα μας εξηγήσει τα λάθη μας ο προπονητής για να τα διορθώσουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Το μόνο που μας έλειπε από αυτό το ματς ήταν το γκολ", είπε αρχικά και συνέχισε για το ότι παίζει περισσότερο:

"Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μου και την έχω στην καρδιά μου. Είχα παίξει και μικρός εδώ και πάντα χαίρομαι να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα. Εγώ είμαι στο 100% και έτοιμος όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής μου να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα".

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, είπε: "Το παιχνίδι στην Τρίπολη είναι δύσκολο, γιατί ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα. Έχω παίξει στον Αστέρα, αλλά τώρα είμαι εδώ και θέλω να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".

Ντουρμάζ: "Εγώ δεν είμαι στο 100% , αλλά το πλησιάζω"

Ο Τζίμι Ντουρμάζ, είπε με τη σειρά του: "Εγώ δεν είμαι στο 100% , αλλά το πλησιάζω. Είμαι μόλις δύο μήνες εδώ και για κάθε ποδοσφαιριστή είναι δύσκολο. Για κανέναν δεν είναι απλό να είναι στο 100% τόσο γρήγορα".

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τόνισε: "Κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Πάντα είναι δύσκολα αυτά τα παιχνίδια όταν αγωνίζονται ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και δεν έχουν παίξει μαζί.

Είχαμε δύο δύσκολα ματς με την Γιουβέντους και τον Παναθηναϊκό και σπαταλήσαμε πολλές δυνάμεις και σωματικές και ψυχολογικές. Είναι δύσκολο για την ομάδα όταν μετά από αυτά τα δύο ματς ακολουθεί ένα παιχνίδι σαν αυτό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ