ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Φορτούνα - Άγιαξ 0-0: Ο Σιόβας σταμάτησε τον Αίαντα στο ντεμπούτο του Άκπομ

Φορτούνα - Άγιαξ 0-0: Ο Σιόβας σταμάτησε τον Αίαντα στο ντεμπούτο του Άκπομ
TWITTER

Η Φορτούνα Σίταρντ του Δημήτρη Σιόβα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Άγιαξ στο ντεμπούτο του Τσούμπα Άκπομ και παρέμεινε από πάνω στον βαθμολογικό πίνακα της Eredivisie.

Η κακή εκκίνηση του Άγιαξ στη σεζόν συνεχίζεται, αφού ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League έμεινε στο 0-0 με τη Φορτούνα στο Σίταρντ για την 4η αγωνιστική της Eredivisie και παρέμεινε από κάτω της στη βαθμολογία.

Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος, με τον "Αίαντα" να μην μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες στην άμυνα του Δημήτρη Σιόβα. Ένα γκολ του Μπράιαν Μπρόμπεϊ στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία μόλις στο 10' για να σκοράρουν με πέναλτι του Τιτζάνι Νόσλιν, όμως η εκτέλεση ήταν πολύ μακριά. Στο 62ο λεπτό, ο Μόρις Στάιν έριξε στη μάχη τον Τσούμπα Άκπομ ψάχνοντας να βρει γκολ, όμως το ντεμπούτο του Άγγλου επιθετικού δεν έφερε αποτέλεσμα.

  • Η σύνθεση του Άγιαξ: Χόρτερ, Ρενσχ (62' Γκααεΐ), Σούταλο, Χάτο, Άβιλα, Φαν ντεν Μπόμεν, Ταχίροβιτς (72' Τέιλορ), Χλίνσον, Μικαουτάτζε, Φορμπς (72' Χοντς), Μπρόμπεϊ (62' Άκπομ)
TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ