ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Φόρεσε τη φόρμα του ο Βιτόλο, εκτός Κρέσιτς, Παπάζογλου

Φόρεσε τη φόρμα του ο Βιτόλο, εκτός Κρέσιτς, Παπάζογλου
MOTIONTEAM

Ο Βιτόλο άρχισε με ατομικό πρόγραμμα την καλοκαιρινή προετοιμασία του, την ώρα που οι συμπαίκτες του δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις για ανάπτυξη-τελειώματα. Μαγνητική τομογραφία για τον Αποστολόπουλο.

Συν ένα ποδοσφαιριστή μετρά ο Λάζλο Μπόλονι, στο παρουσιολόγιο του από το πρωί της Πεμπτης (7/7). Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Βίκτορ Βιτόλο (έφθασε το βράδυ της Τετάρτης στο Άρνεμ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, παρέα με τους Τσιρίλο και Γκαρσία που ανεβάζουν στροφές.

Το ίδιο έκανε σε μέρος της προπόνησης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που συμμετείχε στη συνέχεια στις ασκήσεις για ανάπτυξη και τελειώματα.

Ο Ντάριο Κρέσιτς και ο Θανάσης Παπάζογλου δεν συμμετείχαν σ΄αυτό γιατί ένιωσαν ενοχλήσεις, χωρίς να εκφράζεται ανησυχία για κάτι σοβαρό, ενώ ο νεαρός Αποστολόπουλος μετέβη σε ιατρικό κέντρο της περιοχή του Άρνεμ για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και να διαπιστωθεί το μέγεθος τξης θλάσης που έχει υποστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 58χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέβασε σε ορισμένες στιγμές της προπόνησης τους τόνους, "γκαζώνοντας" τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να εκτελούν σωστά τις ασκήσεις.

"Καμία συζήτηση με Χαλκιά για μείωση"

Πώς απαντά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα σενάρια περί διερευνητικών επαφών για μετακόμιση του διεθνή τερματοφύλακα στην ΑΕΚ.

Από το πρωί της Πέμπτης (7/7) βγήκε στη δημοσιότητα σενάριο που θέλει τον Χαλκιά να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ για να καλύψει το κενό που άφησε ο Σάχα.

Σύμφωνα με αυτό, έγινε κρούση στην "Ένωση" μέσω ανθρώπων που κινούνται στο περιβάλλον του παίκτη για να πάει ο διεθνής πορτιέρο στην Ένωση, επειδή ο επίσημος ΠΑΟΚ του πρότεινε σημαντική μείωση αποδοχών.

Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο, είναι κατηγορηματική: " Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει με τον Χαλκιά για μείωση αποδοχών".

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ