CONFERENCE LEAGUE

Φλόρα Ταλίν - Ανόρθωση 2-2: Οδυνηρή ισοπαλία για την κυρία

Φλόρα Ταλίν - Ανόρθωση 2-2: Οδυνηρή ισοπαλία για την κυρία
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ COSMOTE TV ΣΤΟ YOUTUBE

Η Ανόρθωση πήρε προβάδισμα δύο γκολ στο Ταλίν με τους Χριστοφή και Πόποβιτς όμως στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίστηκε από την Φλόρα και έμεινε στο 2-2, γεγονός που την αφήνει με το ενάμιση πόδι εκτός της νοκ-άουτ φάσης του Conference League.

Δύο εβδομάδες μετά το ισόπαλο 2-2 εντός έδρας με την Φλόρα, η Ανόρθωση αναδείχτηκε ισόπαλη με το ίδιο σκορ και στο Ταλίν, με τους δύο βαθμούς που άφησε στην Εσθονία να εξανεμίζουν τις όποιες ελπίδες της για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Europa Conference League, έχοντας τον φτωχό απολογισμό των 2 βαθμών στις πρώτες 4 αγωνιστικές του 2ου ομίλου.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και χάρη σε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο που είχε, βρήκε δύο γκολ μέσα από πολύ ωραίες ομαδικές ενέργειες.

Στο 29ο λεπτό ο Χριστοφή έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Φλόρα από ασίστ του Ουάρντα και με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα έκανε το 0-1, ενώ το δεύτερο γκολ για την κυπριακή ομάδα ήρθε στο 33'. Ο Κατσιαράβας έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Πόποβιτς βρέθηκε στην κατάλληλη θέση για να γράψει το 0-2 με πλασέ.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση άλλαξε άρδην, με την Φλόρα να παίρνει τα ηνία και να φτάνει στην ισοφάριση μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, πριν καν συμπληρωθεί μία αγωνιστική ώρα.

Στο 55ο λεπτό ο Σάπινεν νίκησε τον Τζουρ με δυνατό σουτ εντός περιοχής ενώ στο 58' ο κίπερ της Ανόρθωσης απέκρουσε ασταθώς σουτ του Σάπινεν, με τον Ζένιοφ να γράφει το 2-2 για τους γηπεδούχους με κεφαλιά.

Στο τελευταίο ημίωρο μάλιστα θα μπορούσε να γίνει και ολική ανατροπή από πλευράς Εσθονών, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν 3 μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο αλλά τον Τζουρ να κρατάει τον βαθμό για την "κυρία" του κυπριακού ποδοσφαίρου χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του.

Η σύνθεση της Ανόρθωσης: Τζουρ, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Αβραάμ (62' Κορέια), Κατσαράβα, Πόποβιτς (81' Πόποβιτς), Αμπαρτζουμιάν, Χουσμπάουερ, Ρισβάνης (46' Αραγιούρι), Ουάρντα, Χριστοφή (62' Ντέλετιτς)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου του Conference League:

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ