ΜΠΑΓΕΡΝ

Φλικ: "Θα ήθελα και τους Βέρνερ, Χάβερτζ στη Μπάγερν"

Ο Χάνσι Φλικ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αρμίνια Μπίλεφελντ
Ο Χάνσι Φλικ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αρμίνια Μπίλεφελντ © 2021 ANDREAS SCHAAD/ASSOCIATED PRESS

Ο Χάνσι Φιλκ, αμέσως μετά την νίκη - πρόκριση επί της Λάτσιο με 2-1 για τους "16" του Champions League, μίλησε για τις κινήσεις της Μπάγερν Μονάχου στο προηγούμενο μεταγραφικό παζάρι και την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γερμανού τεχνικού και του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Η γερμανική "Sport Bild" αποκαλύπτει τους τριγμούς που υπάρχουν στα ενδότερα της Μπάγερν Μονάχου, λόγω της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Χάνσι Φλικ και τον αθλητικό διευθυντή των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς. Οι σχέσεις των δύο ανδρών πάνε από το κακό στο χειρότερο, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει το μέλλον ενός εκ των δύο.

Ο Φλικ ανέφερε αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Λάτσιο για το συγκεκριμένο θέμα τα εξής: "Ειπώθηκε ότι ο Χάντσον - Οντόι και ο Ντεστ ήταν δικές μου μεταγραφικές επιδιώξεις, ήταν δικές μας (και του Σαλιχάμιτζιτς) μεταγραφικές επιδιώξεις".

"Αλλά δεν προχώρησε, ειδικά κατά τη διάρκεια του κορονοϊού, ήταν δύσκολα για τον Μπράζο (Σαλιχάμιτζιτς). Τότε αποφασίσαμε να προσθέσουμε ποσότητα (και όχι ποιότητα). Ιδανικά θα ήθελα και τους τρεις στη Μπάγερν, Σάνε, Βέρνερ και Χάβερτζ".

Εδώ το σχετικό tweet:

Photo Credits: © 2021 Andreas Schaad / Associated Press

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ