ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φλικ: “Η κατάκτηση του Κυπέλλου μας προκάλεσε συγκίνηση, όμως το μεγάλο όνειρο είναι ο τελικός του Champions League”

Print Screen

Ο Χάνσι Φλικ τόνισε σε δηλώσεις του πως το μεγάλο όνειρο της Μπαρτσελόνα είναι η πρόκριση στον τελικό του Champions League, δίνοντας το έναυσμα για νίκη απέναντι στην Ίντερ.

Ο Χάνσι Φλικ προχώρησε σε δηλώσεις σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης (30/4, 22:00) απέναντι στην Ίντερ, με τον Γερμανό τεχνικό να τονίζει πως, παρότι άπαντες στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα χάρηκαν με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας, ο μεγάλος στόχος του συλλόγου είναι ο τελικός του Champions League.

Ο Φλικ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους Νερατζούρι, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ότι η ομάδα του οφείλει να παρουσιαστεί έτοιμη, προκειμένου στο τέλος της σειράς να πάρει εκείνη το “εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού: 

“Η νίκη στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ συγκινητική, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό του Champions League, το πιο σημαντικό ματς του ημερολογίου. Και είναι όνειρο να φτάσουμε εκεί”, εξήγησε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

“Θα επικεντρωθούμε πρώτα στο πρώτο παιχνίδι. Η Ίντερ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, με μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη. Έχουν πολύ καλή μεσαία γραμμή και δυνατούς επιθετικούς. Οι μεταβιβάσεις τους είναι πολύ επικίνδυνες. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι”, εξήγησε.

Όσον αφορά τα τελευταία στραβοπατήματα των Νερατζούρι στη Serie A, ο Φλικ δήλωσε: “Θα είναι διαφορετικά. Το Champions League είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την κατάκτηση του τίτλου. Είμαστε δύο παιχνίδια μακριά από τον τελικό. Όλοι δίνουν το 100 τοις εκατό τώρα. Το παρελθόν δεν έχει σημασία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ