ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Φλαμένγκο: Απέκτησε Ζορζίνιο και πλέον βάζει πλώρη για τη μεταγραφή του Φέλιξ

Ζορζίνιο. @2024 Rui Vieira/AP IMAGES

Ο Ζορζίνιο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία, έχοντας κλείσει στη Φλαμένγκο, η οποία ετοιμάζεται επίσης για τη μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ.

Η χρονιά για την Άρσεναλ θα κλείσει χωρίς τίτλο και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο των Κανονιέρηδων έχουν ρίξει το βάρος στη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν (7/5) για τα ημιτελικά του Champions League.

Παρά ταύτα, έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν και το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, με τον Ζορζίνιο, του οποίου δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο, να μετρά αντίστροφα για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του Ιταλού, Ζοάο Σάντος, ο παίκτης θα επιστρέψει στον τόπο γέννησής του, τη Βραζιλία, καθώς έχει ήδη κλείσει ως ελεύθερος στη Φλαμένγκο, υπογράφοντας μάλιστα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα, η ομάδα επιθυμεί να εντάξει τον έμπειρο μέσο νωρίτερα στο ρόστερ, ώστε τον έχει στη διάθεσή της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Ως εκ τούτου, η Φλαμένγκο είναι σ’ επαφές με την Αρσεναλ για να τον αποδεσμεύσει δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Πέρα όμως από την υπόθεση του Ζορζίνιο, ο σύλλογος της Βραζιλιάς έχει στρέψει το βλέμμα της και στον Ζοάο Φέλιξ. Πιο αναλυτικά, ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, φέρεται πως συζητά με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Πορτογάλου, ο οποίος δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Μίλαν, διότι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στους Ροσονέρι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ