ΟΦΗ

Φίτεσε - ΟΦΗ 2-1: Ξεκίνημα με ήττα στην Ολλανδία

Οι παίκτες του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τη Φίτεσε
Οι παίκτες του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τη Φίτεσε OFI CRETE FC

Ο ΟΦΗ στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ηττήθηκε 2-1 απ' τη Φίτεσε. Δύο γκολ σημείωσε ο Μανχοφ, μείωσε ο Στούρτζεον για τους Κρητικούς.

Ο ΟΦΗ έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία, αντιμετωπίζοντας τη Φίτεσε, η οποία θα συμμετάσχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Οι Κρητικοί ηττήθηκαν 2-1, σε έναν αγώνα που έδειξαν κάποια καλά στοιχεία, ενώ φανέρωσαν και τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση.

Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ από νωρίς. Στο 10ο λεπτό ο Μάνχοφ με ένα σουτ αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ. Η Φίτεσε βρήκε γρήγορα τον δρόμο προς τα δίχτυα για το δεύτερο γκολ με τον Μάνχοφ να σκοράρει ξανά, έπειτα από απόκρουση του Σωτηρίου.

Ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Καστάνιος, ενώ κατάφερε να μειώσει λίγο αργότερα στο 35ο λεπτό. Ο Καστάνιος σούταρε, ο τερματοφύλακας της Φίτεσε απέκρουσε για να σκοράρει ο Φάμπιο Στούρτζεον. Στο β' μέρος οι Κρητικοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σελίμοβιτς λίγο πριν απ' το τέλος, όμως το 2-1 δεν άλλαξε έως το φινάλε.

Η αρχική ενδεκάδα: Σωτηρία, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Στούρτζεον, Φαν Ντούινεν, Βούρος, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν.

Στο β΄μέρος μπήκαν οι: Σηφάκης, Ουές, Πασαλίδης, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης, Νοικοκυράκης, Σαρδινέρο, Γρίβας, Νέιρα.

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι:

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ