ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Φιρμίνο: Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του Βραζιλιάνου

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θρηνεί την ξαφνική απώλεια του πατέρα του
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θρηνεί την ξαφνική απώλεια του πατέρα του INSTAGRAM /@LARISSA_PEEREIRA

Ο πατέρας του Ρομπέρτο Φιρμίνο έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στο Ντουμπαί. Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του ποδοσφαιριστή.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θρηνεί τη ξαφνική απώλεια του πατέρα του, Χοσέ Ρομπέρντο Κορντέιρο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το περασμένο Σάββατο (18/11), ενώ βρισκόταν σε οικογενειακό ταξίδι στο Ντουμπάι.

Ο 62χρονος πατέρας του ποδοσφαιριστή της Αλ Αχλί υπέστη καρδιακή προσβολή λίγες ώρες μετά τις ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του.

Η σύζυγος του Βραζιλιάνου φορ ανήρτησε μία φωτογραφία του αγαπημένου της μαζί με τον πατέρα του και μερικές από τις τελευταίες οικογενειακές στιγμές που πέρασαν ευτυχισμένοι, ενώ κάτω από το ποστ με συγκινητικά λόγια αποχαιρετά τον αγαπημένο της πεθερό.

"Τι κενό άφησες εδώ πεθερέ. Τι είδους πόνος είναι αυτός; Τα σχέδια μας ήταν να κάνουμε το πρώτο οικογενειακό ταξίδι όλοι μαζί. Κάθε χρόνο δεχόμαστε επίσκεψη από τους γονείς μας, αλλά θέλαμε ποιοτικό χρόνο, μία τρυφερή ανάμνηση.Και κάπως έτσι έγινε.

Είναι τόσο δύσκολο να το χωνέψεις όλο αυτό! Οι καρδιές μας είναι πολύ ευγνώμονες για την ευκαιρία αυτού του όμορφου αποχαιρετισμού, αλλά εξαιτίας αυτού ο πόνος αυξάνεται. Η γραφειοκρατία, οι αβεβαιότητες, κάνουν τις μέρες μεγαλύτερες. Βλέποντας την πεθερά μου, τον Ρομπέρτο και την κουνιάδα μου να υποφέρουν, συνθλίβεται η καρδιά μου, θέλω να τους πάρω αυτόν τον πόνο.

Τα σχέδιά μας ήταν να επιστρέψουμε μαζί στην Αραβία για να γνωρίσουμε τώρα τη νέα μας ζωή στους γονείς μας. Και τώρα τα σχέδιά μας είναι μέρα με τη μέρα να μάθουμε να ζούμε με τη νοσταλγία. Ευχαριστώ πεθερέ μου, σε ευχαριστώ τρελέ για κάθε στιγμή μαζί". έγραψε στη σπαραχτική ανάρτησή της η Λάρι.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ