ΙΤΑΛΙΑ

Φιορεντίνα - Τορίνο 2-1: Στους "4" του Coppa Italia με Γιόβιτς και Ικονέ

Φιορεντίνα - Τορίνο 2-1: Στους "4" του Coppa Italia με Γιόβιτς και Ικονέ
PRINT SCREEN

Η Φιορεντίνα επιβλήθηκε με 2-1 της Τορίνο στο "Φράνκι" χάρη στα γκολ των Γιόβιτς και Ικονέ στο δεύτερο μέρος, για να κλείσει θέση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του φετινού Κυπέλλου Ιταλίας.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και η Φιορεντίνα φρόντισε να το σερβίρει έτσι ακριβώς στην Τορίνο. Στις 21 Ιανουαρίου η γκρανάτα έφυγε με το τρίποντο (1-0) από το "Αρτέμιο Φράνκι" για το πρωτάθλημα όμως δέκα ημέρες αργότερα το σενάριο που γράφτηκε στο ίδιο γήπεδο ήταν διαφορετικό, με τους βιόλα να επικρατούν εκείνοι με 2-1 στην νοκ-άουτ κόντρα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Coppa Italia και να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στο πρώτο μέρος η Φιορεντίνα είχε δοκάρι με τον Μαντράγκορα ενώ τόσο αυτή όσο και η Τορίνο είχαν αρκετές καλές φάσεις για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με το ματς να κρίνεται πάντως στο δεύτερο μέρος αφού σε αυτό το διάστημα σημειώθηκαν και τα τρία γκολ της αναμέτρησης.

Στο 65ο λεπτό οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ πλασαριστά με τον Μαντράγκορα, η μπάλα έφτασε στον Τέρζιτς που έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Γιόβιτς σκόραρε με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής για το 1-0.

Στο 90' η ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο έβγαλε κόντρα και ο Ικονέ έγραψε το 2-0 με πολύ δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής , με την Τορίνο να μειώνει στο 90+3' με πλασέ του Καραμό αλλά να μην πετυχαίνει κάτι παραπάνω, με το τελικό 2-1 να κάνει την Φιορεντίνα την δεύτερη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για την τετράδα, μετά από την Ίντερ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσάνο, Ντόντο, Μιλένκοβιτς, Ίγκορ, Τέρζιτς, Μποναβεντούρα (86' Ντάνκαν), Μαντράγκορα (74' Άμραμπατ), Μπαράκ, Γκονσάλες, Γιόβιτς (74' Καμπράλ), Κουάμε (62' Ικονέ)

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Σουρς, Μπουόντζορνο, Ροντρίγκεζ, Σίνγκο (62' Άινα), Λινέτι (62' Ίλιτς), Ρίτσι, Βοϊβόντα (76' Καραμό) Μιραντσούκ, Βλάσιτς, Σανάμπρια

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

  • Ίντερ - Αταλάντα 1-0 (57' Νταρμιάν)
  • Φιορεντίνα - Τορίνο 2-1 (65' Γιόβιτς, 90' Ικόνε / 90+3' Καραμό)
  • 01/02 22:00 Ρόμα - Κρεμονέζε
  • 02/02 22:00 Γιουβέντους - Λάτσιο

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

  • Ίντερ - Γιουβέντους ή Λάτσιο
  • Κρεμονέζε ή Ρόμα - Φιορεντίνα

* Οι αγώνες είναι διπλοί και θα διεξαχθούν 4-5 και 25-26 Απριλίου.

** Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στο "Ολίμπικο" της Ρώμης.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ