SERIE A

Φιορεντίνα - Σασουόλο 2-2: Ο Βλάχοβιτς ισοφάρισε τον Ρονάλντο αλλά δεν ήταν αρκετός

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Τορίνο | 28 Αυγούστου 2021
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Τορίνο | 28 Αυγούστου 2021 @2021 RICCARDO DE LUCA/AP IMAGES

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έφτασε τα 33 γκολ στη Serie A μέσα στο 2021, ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως δεν ήταν αρκετός ώστε η Φιορεντίνα να πάρει κάτι παραπάνω από ένα βαθμό κόντρα στη Σασουόλο.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ήταν πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα παιχνίδι της Φιορεντίνα, όχι και ήρωας όμως, αφού το 2-2 κόντρα στη Σασουόλο στο "Αρτέμιο Φράνκι" για τη 18η αγωνιστική της στέρησε την ευκαιρία να κρατήσει από κάτω τη Ρόμα στη βαθμολογία της Serie A.

Οι "βιόλα" κινδύνεψαν ακόμα και με ήττα, αφού η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι) προηγήθηκε με δύο γκολ των Τζιανλούκα Σκαμάκα και Ντάβιντε Φρατέζι. Στο 51ο λεπτό ο Βλάχοβιτς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για 33η φορά στο πρωτάθλημα μέσα σε 42 αγώνες το 2021 και ισοφάρισε το ρεκόρ της κατηγορίας που κατείχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από... πέρυσι. Ο Λούκας Τορέιρα ισοφάρισε στο 61', όμως η αποβολή του Κριστιάνο Μπιράγκι στο 68' εμπόδισε την ολική ανατροπή.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Λάτσιο - Τζένοα 3-1

Σαλερνιτάνα - Ίντερ 0-5

Αταλάντα - Ρόμα 1-4

Μπολόνια - Γιουβέντους 0-2

Κάλιαρι - Ουντινέζε 0-4

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ