SERIE A

Φιορεντίνα μεταγραφές: Ο Άμραμπατ απολογήθηκε στους συμπαίκτες του, μετά την απόπειρα να πάει στην Μπαρτσελόνα

Φιορεντίνα μεταγραφές: Ο Άμραμπατ απολογήθηκε στους συμπαίκτες του, μετά την απόπειρα να πάει στην Μπαρτσελόνα
@2022 AP PHOTO

Ο Σοφιάν Άμραμπατ είδε την προσπάθειά του να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα στο φινάλε των μεταγραφών να πέφτει στο κενό, και η επόμενη ημέρα τον βρήκε να ζητάει συγγνώμη από τους ανθρώπους της Φιορεντίνα για τη συμπεριφορά του.

Το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ήταν ιδιαίτερα θερμό στο στρατόπεδο της Φιορεντίνα, με έναν βασικό παίκτη της να σηκώνει μπαϊράκι και να κάνει ό,τι μπορεί για να αποχωρήσει από το "Φράνκι" και να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο λόγος για τον Σοφιάν Άμραμπατ, έναν από τους ποδοσφαιριστές που έλαμψαν στο Μουντιάλ 2022 μέσα από την εθνική Μαρόκου, με τον ικανότατο μέσο να φτάνει στο σημείο να μην εμφανιστεί στην προπόνηση των βιόλα θέλοντας να πιέσει καταστάσεις αλλά να βλέπει την κίνησή του αυτή να μην αποδίδει.

Το φινάλε τον βρήκε στην Φλωρεντία και όχι στην Βαρκελώνη όπως ονειρευόταν, με αποτέλεσμα η πρώτη ημέρα του Φλεβάρη να τον βρίσκει σε κατάσταση... αναδίπλωσης.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο Μαροκινός ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους διοικούντες την Φιορεντίνα όσο και από τον προπονητή και τους συμπαίκτες του (μεταξύ άλλων είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram όπου άφηνε να εννοηθεί πως ήθελε να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του), με την απολογία του να γίνεται δεκτή.

Αυτό φάνηκε άλλωστε από το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε στη λίστα των βιόλα για το νοκ-άουτ ματς με την Τορίνο για τους "16" του Coppa Italia, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα πάρει φανέλα βασικού.

Υπενθυμίζεται πως η Φιορεντίνα αρνήθηκε να πουλήσει τον παίκτη επειδή δεν ήταν ικανοποιημένη από την προσφορά της Μπαρτσελόνα αλλά και την επιθυμία της να πάρει δανεικό τον παίκτη (με οψιόν αγοράς) και όχι με κανονική μεταγραφή, ενώ υπήρχε δυσαρέσκεια για την στάση του Τσάβι που "κατηγορήθηκε" πως ξεσήκωσε τον Άμραμπατ για να πιέσει για τη μεταγραφή.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ