SERIE A

Φιορεντίνα: Αποχωρεί από τον πάγκο των "βιόλα" ο Γκατούζο λίγες μέρες μετά από την πρόσληψή του

Ο Τζέναρο Γκατούζο ως προπονητής της Μίλαν
Ο Τζέναρο Γκατούζο ως προπονητής της Μίλαν AP

Ο Τζέναρο Γκατούζο είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Φιορεντίνα, λίγες ημέρες μετά από την πρόσληψή του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, καθώς οι δύο πλευρές έχουν διαφωνίες στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Τζέναρο Γκατούζο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Φιορεντίνα, χωρίς καν να προλάβει ουσιαστικά να καθοδηγήσει τους "βιόλα" σε επίσημο παιχνίδι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ιταλού δημοσιογράφου Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο λόγος της αποχώρησης είναι οι διαφωνίες του "Ρίνο" με τη διοίκηση ως προς το κομμάτι της ενίσχυσης. Οι ιθύνοντες της Φιορεντίνα δεν θέλουν να προχωρήσουν σε μεγάλες επενδύσεις, εν αντιθέσει με τον ατζέντη του Γκατούζο, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος τους "σπρώχνει" πελάτες του, των οποίων η τιμή είναι λίγο αλμυρή.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πιθανότερος αντικαταστάτης του Γκατούζο στον πάγκο της ομάδας, είναι ο πρώην τεχνικός της Λιόν, Ρούντι Γκαρσία, με τις δύο πλευρές να είχαν επαφή και στο πρόσφατο παρελθόν, δίχως ωστόσο να προχωρήσει η υπόθεση.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ