ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Φινάλε με Ναστέφσκι

Φινάλε με Ναστέφσκι

Με την απόκτηση του Ιβάν Ναστέφσκι ο Αγροτικός Αστέρας ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις στην περίοδο του Ιανουαρίου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ο Αγροτικός Αστέρας πάνω στο νήμα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ολοκλήρωσε τις κινήσεις του ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την μεσοεπιθετική του γραμμή με την απόκτηση του Ιβάν Ναστέφσκι.

Ο Ναστέφσκι θα πρέπει να σημειωθεί ότι γνωρίζει το πρωτάθλημα τηςFootballLeagueκαι συγκεκριμένα τον 2του όμιλο αφού μέχρι προ ημερών αγωνιζόταν στον Εθνικό Σερρών από το καλοκαίρι του 2013.

"Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Ivan Nastevski.O 23χρονος (30/7/1991) ποδοσφαιριστής έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Εθνικό Σερρών και μεταγράφηκε στον Εύοσμο συνοδευόμενος από τη φήμη ενός ικανότατου πλάγιου μεσοεπιθετικού - ιδιαίτερα αποτελεσματικού στις προσωπικές μονομαχίες και με αριστοτεχνικό αριστερό πόδι», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

O Ναστέφσκι στις πρώτες του δηλώσεις ως «σταχυοφόρος» παραδέχτηκε την απόλυτη ικανοποίηση του για τη μεταγραφή του στον Αγροτικό Αστέρα λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Άκουσα πολύ καλά λόγια από τον Άλεξ (Μίλιτς) και τον Μπόγιαν (Ντόικιτς) και οι πρώτες μου εντυπώσεις επιβεβαιώνουν ότι ήρθα σε μία ομάδα με άριστο κλίμα, εξαιρετική οργάνωση, πρόεδρο με σπουδαίο χαρακτήρα και έμπειρο προπονητή".

Ερχόμενος σε ένα σύλλογο που πραγματοποίησε πολλές και εντυπωσιακές μεταγραφές κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, ο Ναστέφσκι είναι πεπεισμένος ότι στα αποδυτήρια του Αστέρα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για να δημιουργηθεί μία πολύ καλή ομάδα. «Η ατμόσφαιρα σε αυτό το σύλλογο μου αρέσει πολύ. Αισθάνομαι ότι ήρθα σε μία οικογένεια. Είναι γεγονός, όμως, ότι με τράβηξε και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που ήρθαν κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, αλλά και αυτών που ήταν εδώ από πριν".

Με οκτώ γκολ σε 34 εμφανίσεις με τη φανέλα του Εθνικού Σερρών και πολλές εντυπωσιακές ατομικές ενέργειες στο βιογραφικό του, ο 23χρονος εξτρέμ γνωρίζει ότι τον συνοδεύει πολύ καλή φήμη και θέλει να την επιβεβαιώσει φορώντας τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα. «Πάνω απ' όλα βάζω πάντα την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να βοηθήσω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Ξέρω ότι υπάρχουν προσδοκίες από εμένα και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να προσφέρω ασίστ και γκολ».Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ναστέφσκι επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 10 του Αγροτικού Αστέρα.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ