Φήμες για παραίτηση Αντωνίου!

Μετά τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα, τον δρόμο της εξόδου από τον Παναθηναϊκό φαίνεται να ακολουθεί και ο Κώστας Αντωνίου σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν από το μεσημέρι της Δευτέρας. 'Αγνοια για το ζήτημα δηλώνουν από το Τριφύλλι.
Ντόμινο οι εξελίξεις τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό. Μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Βγενόπουλου και την παραίτηση από την προεδρία του Νικόλα Πατέρα, πολύ πιθανό και ο Κώστας Αντωνίου να περάσει την πόρτα της εξόδου, όπως έντονα φημολογείται εδώ και λίγες ώρες.
Σύμφωνα με όσα ακούγονται από το μεσημέρι της Δευτέρας (27/12), ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού έχει πάρει την απόφαση να καταθέσει την παραίτηση του και να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.
Ο Κώστας Αντωνίου είχε επανέλθει στο πόστο του μετά την την επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία, αλλά μετά την παραίτηση του τελευταίου, πιθανόν να ακολουθήσει και ο ίδιος.
Πάντως από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δήλωναν άγνοια για το ζήτημα και μάλιστα αρκετοί εξέφραζαν την έκπληξη τους για το πως προέκυψε.
Εάν όντως ο Κώστας Αντωνίου πήρε μία τέτοια απόφαση, τότε είναι προφανές ότι δεν ενημέρωσε τους συνεργάτες του στην ομάδα και κατέληξε μόνος του να κάνει μία τέτοια κίνηση.