STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φιλικό μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού τη Δευτέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Αραμπί και ο Φαμπιάνο σε ματς Άρη - Ολυμπιακός
Ο Αραμπί και ο Φαμπιάνο σε ματς Άρη - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Ο Άρης ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (11/7, NOVA) και ώρα 21:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Φιλικό μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (11/7, 21:00, NOVA) στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τις δύο ομάδες να κορυφώνουν την προετοιμασία τους ενόψει των υποχρεώσεων τους σε προκριματικά Champions League και Conference League.

Ο Άρης μάλιστα με ανακοίνωσή του έκανε γνωστές και τις τιμές των εισιτηρίων. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα δώσει και φιλικό το Σάββατο (9/7) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στην Αλκμαάρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη για τα εισιτήρια:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Δευτέρα (11/07) στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00), καθώς και τις τιμές των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

  • 10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3 (κάτοχοι διαρκείας)
  • 15 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3 (μη κάτοχοι διαρκείας)
  • 20 ευρώ στις Θύρες 7, 9 (κάτοχοι διαρκείας)
  • 25 ευρώ στις Θύρες 7, 9 (μη κάτοχοι διαρκείας)
  • 30 ευρώ στα VIP «Άλκης Καμπάνος» (κάτοχοι διαρκείας)
  • 0 ευρώ στα VIP «Άλκης Καμπανός» (μη κάτοχοι διαρκείας)

* Για τα παιδιά έως 14 ετών, καθώς και για τους κάτοχους του πακέτου εισιτηρίων των αγώνων με Ολυμπιακό και Α.Ε.Κ. για τα πλέι οφ της προηγούμενης σεζόν, η είσοδος είναι δωρεάν.

Η διάθεση των εισιτηρίων, που ξεκινάει αύριο το πρωί, θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-o-s-f-p), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινές 10:00-19:00 & Σάββατο 10:00-15:00), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ