ΑΡΗΣ

Φιλικό με Μπόκα Τζούνιορς-Ανακοίνωσε Αραβίδη

Φιλικό με Μπόκα Τζούνιορς-Ανακοίνωσε Αραβίδη
κοσμος οπαδοι φιλαθλοι εξεδρες καπνογονα

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ήρθε σε συμφωνία για τη διεξαγωγή φιλικού κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς

Μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη θα αγωνιστεί με όλα της τα αστέρια θα βρεθεί κόντρα στον Άρη με την ομάδα της Αργεντινής να αναμένεται στην Θεσσαλονίκη στις 3 Αυγούστου και να είναι να παραμείνει στην πόλη μέχρι τις 6 Αυγούστου, ως επίσημη προσκεκλημένη της ΠΑΕ στα πλαίσια της σύσφιξης σχέσεων ανάμεσα στους δύο συλλόγους και φυσικά την διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού αγώνα.
Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή δύο ακόμα φιλικών αγώνων στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο θα υποδεχθεί στις 10 Αυγούστου την Πάρμα που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην SERIE A, ενώ στις 13 Αυγούστου θα φιλοξενήσει την Ουντινέζε που τερμάτισε στην έβδομη θέση της SERIE A. Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Ανακοίνωσε Αραβίδη



Ο Άρης προχώρησε σ' άλλη μια μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Χρήστου Αραβίδη για τα επόμενα τρια χρόνια.

Ο διεθνής Έλληνας μέσος συμφώνησε με τον Άρη και το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουλίου αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιό του και στην συνέχεια θα παρουσιαστεί επίσημα στα ΜΜΕ στις 12:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 13 Μαρτίου του 1987. Έχει ύψος 1.78 και είναι 75 κιλά. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ελλάδας των Νέων (33 αγώνες - 6 γκολ), αλλά και την εθνική ομάδα της Ελλάδας των Ελπίδων (24 αγώνες - 9 γκολ). Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων του Ακράτητου την σεζόν 2003-04.

Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε με τον Ακράτητο στην Α΄Εθνική σε 12 παιχνίδια. Το 2005-06 και πάλι με την ομάδα των Λιοσίων αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ. Το 2006-07 πήρε μεταγραφή για τον Πανιώνιο , όπου συμμετείχε σε 28 αγώνες και πέτυχε 2 γκολ.

Το 2007-08 έπαιξε σε 17 αγώνες και σκόραρε δύο φορές, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός στον Εθνικό Αστέρα με την φανέλα του οποίου έπαιξε 22 φορές και πέτυχε 3 γκολ. O ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στον ΑΡΗ με το νούμερο 23 στην πλάτη.

"Ανυπομονώ να παίξω στο Κλ. Βικελίδης"


Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.gr ο Χρήστος Αραβίδης επεσήμανε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Σίγουρα το γεγονός ότι θα αγωνίζομαι με την ομάδα του ΑΡΗ με γεμίζει με ευθύνες. Θέλω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω το καλύτερο δυνατό προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου.

Για μένα η συνεργασία μου με τον ΑΡΗ αποτελεί μία τεράστια πρόκληση για την καριέρα μου και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Να μπορέσω να προσφέρω αυτά που μπορώ και να δώσουμε μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες χαρές στον κόσμο του ΑΡΗ που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Κλεάνθης Βικελίδης"

.

Σαρρής: "Η πρώτη της ομάδας είναι γιορτή"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Σαρρής, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην απογευματινή (19:30) "πρώτη" επίσημη προπόνηση της ομάδας υπό το βλέμμα των φιλάθλων της αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Αρχικά, ο Δημήτρης Σαρρής τόνισε ότι σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είναι απόλυτα προετοιμασμένη για να κάνει τα αποκαλυπτήρια της ομάδας μπροστά στον κόσμο της υπογραμμίζοντας: " Είμαστε έτοιμοι για σήμερα. Περιμένουμε τον κόσμο. Η πρώτη της ομάδας είναι γιορτή. Είναι ημέρα χαράς. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ είναι οι πρωταγωνιστές. Ο κόσμος του Άρη περιμένει με ανυπομονησία αυτή την προπόνηση. Θεωρούμε ότι έχουμε κάνει τις καλύτερες επιλογές. Ευχόμαστε υγεία στους ποδοσφαιριστές μας και καλή επιτυχία στην ομάδα μας".

Ερωτηθείς αν θα γίνουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης απάντησε: " Γνωρίζουμε πολλούς ποδοσφαιριστές με τους οποίους μιλάμε. Υπάρχει το θέμα του τερματοφύλακα το οποίο θα καλυφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Επιπλέον, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τις οποίες εξετάζουμε. Ενδεχομένως να υπάρξει κι ένα... κερασάκι στο τέλος. Ο Άρης δεν κυνηγάει ένα μεγάλο όνομα. Οι κινήσεις που κάναμε είναι εντυπωσιακές, αλλά δεν είναι αυτό το κύριο μέλημά μας. Όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι καλός και τυχαίνει να είναι μεγάλο όνομα, τότε μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Απλά βλέπουμε το καλύτερο δυνατό. Ο κ. Κόντης έχει τρομερές διασυνδέσεις και είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Από εκεί και πέρα, απομένει να δούμε πως θα ταιριάξει κάποιος παίκτης και τον χρόνο προσαρμογής του. Επιτρέψτε μου να μην αναφερθώ σε ονόματα, όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις. Όλες οι κινήσεις γίνονται αφού συζητήσουν ο κ. Μαζίνιο με τον κ. Κόντη. Όσον αφορά τις πωλήσεις, είναι δεδομένο ότι αν έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση για κάποιον ποδοσφαιριστή, θα εξεταστεί και στη συνέχεια θα παρθεί η ανάλογη απόφαση».

Τέλος σχολίασε με εγκωμιαστικό τρόπο τη διαδικασία μέσω της οποίας εξελέγη το νέο Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων Άρη λέγοντας πως: " Θεωρώ ότι ήταν ένας θρίαμβος των δημοκρατικών διαδικασιών. Μία επιτυχία του συλλόγου, ο οποίος άφησε στο παρελθόν κάποιες άσχημες διαδικασίες. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο όλοι. Εμείς αλλά και οι «αντίπαλοι». Αυτοί που εξελέγησαν ήταν οι καλύτεροι από τους καλούς. Τους γνωρίζω όλους προσωπικά, είναι εξαιρετικοί άνθρωποι κι έχουν όρεξη να δουλέψουν με στόχο να γιγαντωθεί η Λέσχη Φίλων Άρη".























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ