ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΙΜΑΣ

Φιλικό με ελληνική σφραγίδα για την Μπράιτον: Πάλι δύο γκολ ο Τζίμας, βασικός ο Κωστούλας

Print Screen

Ο Στέφανος Τζίμας σκόραρε ξανά δύο γκολ για την Μπράιτον, αυτή τη φορά σε φιλικό με αντίπαλο ομάδα επίλεκτων free agents, ενώ στο αρχικό σχήμα των Άγγλων βρέθηκε και ο Μπάμπης Κωστούλας.

Ο Στέφανος Τζίμας κρατά “ζεστή” τη σχέση του με τα δίχτυα, με τον 19χρονο επιθετικό να σκοράρει πάλι δις με τη φανέλα της Μπράιτον, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε πριν λίγες ημέρες απέναντι στην Όξφορντ Γιουνάιτεντ για το Carabao Cup.

Αυτή τη φορά, ο νεαρός φορ σκόραρε σε φιλική αναμέτρηση απέναντι σε ομάδα επίλεκτων free agents. Συγκεκριμένα, μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, πήρε υπέροχη κεφαλιά έπειτα από σέντρα από τη δεξιά πλευρά, γράφοντας το 1-0.

Το δεύτερο τέρμα του Τζίμα σημειώθηκε στο 60ο λεπτό με πέναλτι, με τον παίκτη να εκτελεί αλά Πανένκα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Να σημειωθεί, πως ο Μπάμπης Κωστούλας βρέθηκε επίσης στο αρχικό σχήμα του Φάμπιαν Χιουρτσέλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ