Φιλική νίκη του Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 4-1 της Σουηδικής Ακρόπολης σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου
Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Σουηδική Ακρόπολη και η οποία προετοιμάζεται στο Αγρίνιο, περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης για τον Παναιτωλικό.
Για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν στον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με την Καλλιθλεα, όπως και τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων (Σμίλτος, Κούσης, Μπούρος).
Ο Γκουέι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπελεβώνη άνοιξε το σκορ στο 26′ και ακολούθησαν τρία γκολ του Βαγγέλη Καούνου, στο 36′, στο 38′ και στο 55′. Η Ακρόπολη μείωσε στο 82′ με σουτ του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Παναιτωλικός: Μπαμπανιώτης (46′ Αγκιλάρ), Μπελεβώνης (55′ Μπούρος), Βούκοβιτς, Ρούσσης, Ετζενγκέλε, Δέντσας (46′ Σμίλτος), Μπουμάλ (46′ Πασάς), Μπαϊκαρά (46′ Κούσης), Παππάς (46′ Τζόνσον), Καούνος, Γκουέι (46′ Καραμαλίκης).
Ακρόπολη: Γιόρνσβεντ (46′ Φρίμπερ), Στραντ, Παπαγιαννόπουλος, Φ. Πέτερσον, Ναντόρ, Νικόπουλος (46′ Σίλβα), Ο. Πέτερσον, Γιαλαβούζης, Γκούσταφσον, Κόσακ, Μπιλαντάμα.