Φιλική νίκη των Νέων επί της Σερβίας

Φιλική νίκη με 1-0 επί της αντίστοιχης της Σερβίας, πέτυχε στο κατάμεστο γήπεδο των Γρεβενών η Εθνική Νέων
Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Καραπέτσας με πλασέ στο 19΄ και αφού προηγήθηκε όμορφος συνδυασμός Στρατάκη-Νίνη και πάσα του τελευταίου στο σκόρερ.
Η σύνθεση της Εθνικής: Μπουζάνης, Μπαρμπούδης, Κύργιας, Λαμπρόπουλος, Μπουτζίκος, Γκέντζογλου, Καραπέτσας (55΄ Ψιάνος), Ματσούκας (80΄ Παληγιώργος), Νίνης (60΄ Δρόσος), Στρατάκης (65΄ Σάμαρης), Παυλής (70΄ Γιάννου).
Αλεξίου: “Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά”
Ο τεχνικός των Νέων Αλέξης Αλεξίου παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση λέγοντας:
“Δώσαμε ένα δύσκολο ματς προετοιμασίας, όμως τα παιδιά είχαν διάθεση και έδειξαν ότι μπορούν να φέρουν την ομάδα ψηλά. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
Στο δεύτερο φιλικό της Πέμπτης θα συνεχίσουμε τις δοκιμές, με στόχο να επιλέξουμε τους καλύτερους και πιο έτοιμους παίκτες για τα επίσημα ματς του Μαΐου. Ο όμιλός μας στην ενδιάμεση φάση είναι δύσκολος, όμως η ποιότητα των παικτών και το πάθος μπορούν να δώσουν την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος”.
Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο συνεργάτης του κ. Αλεξίου, Γιώργος Κοκολάκης:
“Τα νέα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να μας βοηθήσουν στη δύσκολη συνέχεια. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Θεωρώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρόκριση στην τελική φάση”.