ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Φιλική εξάρα επί του Ακράτητου

Φιλική εξάρα επί του Ακράτητου
INTIME SPORTS

Φιλικό αγώνα με τον Ακράτητο έδωσε ο Θρασύβουλος, τον οποίο και νίκησε με 6-1 στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής. Τραυματίας αποχώρησε από την αναμέτρηση ο Πελέ Φρίμπονγκ

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τον Ακράτητο, έδωσε την Τρίτη στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής ο Θρασύβουλος, με τον Αντώνη Μανίκα να θέλει να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του ενόψει των αγώνων των πλέϊ άουτ.

Η ομάδα της Φυλής επικράτησε με 6-1, ωστόσο στα αρνητικά ήταν ο τραυματισμός του Πελέ Φρίμπονγκ. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου γύρισε το γόνατο του και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Αντώνη Μανίκα έδειξαν ορεξάτοι στην αναμέτρηση και τα γκολ σημείωσαν οι Λανγκλέ (2), Ζαχαρόπουλος, Παναγιωτάκος, Παληγεώργος και Μπακασέτας.

Θρασύβουλος: Σιδεράκης, Κολοτούρος, Ζώνας, Πρίπου, Βαλεριάνος, Κατσίκης, Τσιμικλής, Λανγκλέ, Φρίμπονγκ (39' λ.τρ. Σταμόγιαννος), Ζαχαρόπουλος, Μπακασέτας.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Θωμόπουλος, Βασιλείου, Τσούτσουρας, Καρράς, Κακαράς, Παπαζούδης, Μίχος, Νικολόπουλος, Νικλητσιώτης, Παναγιωτάκος, Παληγεώργος.

Τέλος, την προσεχή Παρασκευή η διοίκηση αναμένεται να καταβάλει μέρος των οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές.

TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ