ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιγκερόα: “Και τώρα νίκη στην Τούμπα”

Φιγκερόα INTIME SPORTS

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ζέκα στάθηκε στις πολλές καθυστερήσεις

“Είμαι ευτυχισμένος για το γκολ που πέτυχα που ήταν το πρώτο μου με τον Παναθηναϊκό. Πήραμε μία σημαντική νίκη σήμερα. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Θα πάμε στην Θεσσαλονίκη να πετύχουμε τη νίκη και να πάμε στα πλέι οφ”, είπε αρχικά ο σκόρερ των πράσινων και συνέχισε:

Το αφιέρωσα όπως πάντα στον αδερφό μου. Και ήθελα να διώξω από πάνω μου την κακή ενέργεια μετά τον τραυματισμό που είχα”.

Από την πλευρά του ο Ζέκα δήλωσε: “Δεν θα έλεγα πως υπήρχε άγχος. Ήμασταν καλύτεροι και θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά όταν η άλλη ομάδα πετάει συνέχεια τη μπάλα έξω, διακόπτεται ο ρυθμός και έτσι δυσκολευτήκαμε.

Με τον Φιγκερόα και τον Φορναρόλι, πρεσάραμε και γίναμε περισσότερο επιθετικοί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Τριανταφυλλόπουλος έπαιζε άσχημα. Όμως χρειαζόμασταν επιθετικές ευκαιρίες γιατί και η Κέρκυρα προσπαθούσε να απειλήσει”.

Για το γεγονός πως άργησε να μπει το γκολ, δήλωσε: “Δεν θα έλεγα πως υπήρχε άγχος. Ήμασταν καλύτεροι και θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά όταν η άλλη ομάδα πετάει συνέχεια τη μπάλα έξω, διακόπτεται ο ρυθμός και έτσι δυσκολευτήκαμε.

Με τον Φιγκερόα και τον Φορναρόλι, πρεσάραμε και γίναμε περισσότερο επιθετικοί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Τριανταφυλλόπουλος έπαιζε άσχημα. Όμως χρειαζόμασταν επιθετικές ευκαιρίες γιατί και η Κέρκυρα προσπαθούσε να απειλήσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ