BEST FIFA FOOTBALL AWARDS

FIFA The Best: Ο Ρονάλντο βραβεύτηκε για το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε επίπεδο εθνικών ομάδων

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε με την εθνική Πορτογαλίας
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε με την εθνική Πορτογαλίας PHOTO CREDITS: 2021 JOAO MATOS / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε ένα ειδικό βραβείο από τη FIFA μετά το σπάσιμο του ιστορικού ρεκόρ του Αλί Νταεΐ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι από την περσινή σεζόν ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των εθνικών ομάδων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε την προηγούμενη χρονιά το ρεκόρ του Αλί Νταεΐ και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των εθνικών ομάδων.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει πετύχει 115 γκολ σε 184 συμμετοχές, ενώ είχε σκοράρει 109 τέρματα. Μάλιστα κατάφερε να ξεπεράσει τον Ιρανό φορ, παίζοντας έξι παιχνίδια λιγότερα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρονάλντο συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της περσινής περιόδου, δεν ήταν όμως στους υποψήφιους για καλύτερος ποδοσφαιριστής της περσινής περιόδου.

"Πρώτα από όλα πρέπει να πω ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, ειδικά στην εθνική ομάδα. "Τα τελευταία 20 χρόνια, δεν σκέφτηκα ποτέ αυτό το ρεκόρ, να σκοράρω 115, το ρεκόρ ήταν 109, σωστά;

Έτσι, έξι παιχνίδια μπροστά, είμαι τόσο περήφανος για αυτό το ειδικό βραβείο από τη FIFA, έναν οργανισμό που σέβομαι πολύ. Φυσικά, πρέπει να πω ευχαριστώ στην οικογένειά μου, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου - και σύντομα θα γίνω ξανά πατέρας, τόσο πολύ περήφανος. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρονάλντο μετά από την παραλαβή του βραβείου του.

TAGS BEST FIFA FOOTBALL AWARDS FIFA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ