ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Φεύγει από τον Πλατανιά ο Τσιμόντζι, πάει Κύπρο

Φεύγει από τον Πλατανιά ο Τσιμόντζι, πάει Κύπρο
Τσιμόντζι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ταουόγκα Τσιμόντζι θα λύσει το συμβόλαιό του στον Πλατανιά, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, και οδεύει στην Κύπρο. Ο μέσος από το Μαλάουι έχει πρόταση από την κυπριακή ΑΕ Ζακακίου.

Ύστερα από τρεις σεζόν στην Ελλάδα, ο Ταουόγκα Τσιμόντζι αποχωρεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο μέσος από το Μαλάουι θα λύσει το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά, καθώς έχει δεχτεί πρόταση από την ΑΕ Ζακακίου.

Ο κυπριακός σύλλογος τερμάτισε στη 2η θέση της β' κατηγορίας και εξασφάλισε την άνοδο. Κατέθεσε πρόταση στον 27χρονο χαφ, η οποία έχει γίνει αποδεκτή. Με τον Πλατανιά ο Αφρικανός δεσμεύεται έως το καλοκαίρι του 2017, αλλά έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση για τον πρόωρο τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Τσιμόντζι πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 2013, για λογαριασμό του Ηρακλή Ψαχνών. Με την ομάδα της Εύβοιας έπαιξε για μια διετία, εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις του με μεταγραφή στη Super League. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια με την ομάδα των Χανίων,1 στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο.

Photo Credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ