LA LIGA

Φεύγει ο προπονητής της Έρκουλες

Hercules' coach Esteban Vigo reacts during a Spanish La Liga soccer match against Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 12, 2011. (AP Photo/Arturo Rodriguez) AP

Παρελθόν θα πρέπει να αποτελεί σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο προπονητής της Έρκουλες, Εστέμπαν Βίγκο έπειτα από την συντριβή της ομάδας του εντός έδρας με σκορ 4-0 από την ομάδα της Οσασούνα.

Η Έρκουλες πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος, μετά από τα συνεχή απογοητευτικά αποτελέσματα που έχει πραγματοποιήσει η ο ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο 56χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα από το Αλικάντε το καλοκαίρι του 2009 και ανέβασε την ομάδα την ίδια χρονιά αφού βρισκόταν στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, τότε.

Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας απέτυχε όπως φαίνεται να κρατήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία , παρόλο που η διοίκηση της ομάδας του είχε δώσει αρκετά χρήματα για να διαμορφώσει εκείνος την ομάδα με μεταγραφές δική του επιλογής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ