ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέρντιναντ: Ξέσπασε στο Twitter και ζητάει απαντήσεις για τη European Super League

Ο Ρίο Φέρντιναντ κατακρίνει όσους πήγαν να δημιουργήσουν τη European Super League
Ο Ρίο Φέρντιναντ κατακρίνει όσους πήγαν να δημιουργήσουν τη European Super League PRINT SCREEN / TWITTER_RIOFERDY5

Ο Ρίο Φέρντιναντ ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στο οποίο κατηγορούσε πρωτίστως τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και όλους τους άλλους ιδιοκτήτες που έφτιαξαν τη European Super League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να αποχωρήσει από τη European Super League, μαζί με τις υπόλοιπες αγγλικές ομάδες, κάτι που μοιραία ώθησε και τις ιταλικές στο να αποχωρήσουν αλλά και να διαλυθεί η νέα λίγκα.

Ένας εκ των θρύλων των "Κόκκινων Διαβόλων" ο Ρίο Φέρντιναντ με ανάρτηση του στο Twitter απηύθυνε ένα μήνυμα προς όλους, ωστόσο επικεντρώθηκε κυρίως στον Εντ Γούντογουορντ που παραιτήθηκε και στους αδερφούς Γκλέιζερ (ιδιοκτήτες της ομάδας), τονίζοντας ότι ο κόσμος αξίζει να μάθει τι συνέβη για τα πάντα.

Συγκεκριμένα ο Ρίο Φέρντιναντ ανέφερε: "Σχολίασα τους φίλους της Τσέλσι που πήγαν έξω από το γήπεδο και κάναν ότι κάνανε. Θα ήθελα να δω περισσότερο κόσμο να αντιδρά γιατί αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν".

"Δεν μπορείς απλά να βγαίνεις έξω και να μας δίνει ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας και να μην μας λες το γιατί. Ο Γούντογουορντ παραιτήθηκε. Θέλω να μάθω το γιατί. Που είσαι εσύ Εντ; Εσένα σε ξέρω προσωπικά. Θέλω να μάθω το γιατί".

"Ήσουν μέρος όλου αυτού; Υπάρχουν ερωτήσεις. Θα μπορούσα να καθίσω εδώ και να κατακρίνω τον Εντ Γούντογουορντ, το ίδιο και τους Γκλέιζερ. Θα μπορούσα να καθίσω εδώ και να κατακρίνω τους ιδιοκτήτες όλων αυτών των ομάδων".

"Δεν θέλω να σπαταλήσω άλλο χρόνο. Απλά θέλω απαντήσεις. Θα έπρεπε να τοποθετηθούν στο βάθρο, όπως ήθελαν να είναι, οι έξι μεγάλες ομάδες. Ήταν σε αυτό το βάθρο, γιατί έβαλαν τους εαυτούς τους εκεί. Επομένως κατεβείτε τώρα από αυτό το βάθρο και δώστε απαντήσεις στον κόσμο γιατί ο κόσμος αξίζει να μάθει".

Photo Credits: Print Screen / Twitter _@rioferdy5

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ