ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φερνάντο Σάντος: "Ο Κριστιάνο είναι καλά και λέει ότι θέλει να παίξει"

Ο Φερνάντο Σάντος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. (AP Photo/Victor Caivano)
Ο Φερνάντο Σάντος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. (AP Photo/Victor Caivano) AP

Ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, τόνισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό, είναι καλά στην υγεία του και λέει ότι θέλει να παίξει.

Θετικός σε τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε - όπως και όλη η εθνική Πορτογαλίας - διαγνώστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σταρ της Γιουβέντους αποχώρησε από την αποστολή και τέθηκε σε καραντίνα..

Ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο Πορτογάλος σταρ είναι καλά στην υγεία του ενώ επιμένει ότι θέλει να αγωνιστεί: "Το μόνο που λέει είναι ότι θέλει να παίξει" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια ο Σάντος υπογράμμισε ότι όλοι οι κανόνες και το υγειονομικό πρωτόκολλο ακολουθήθηκαν κανονικά: "Από την προηγούμενη Δευτέρα είμαστε περιορισμένοι εδώ. Μας έκαναν τεστ και κανένας άλλος δεν μπήκε. Στην πρώτη συγκέντρωση δεν είχαμε προβλήματα, αλλά συνέβη κάτι εδώ και δεν ήταν για μη συμμόρφωση με τους κανόνες. Δεν ήταν εδώ όπου επιτέθηκε ο ιός".

Τέλος ξεκαθάρισε ότι καμία ομάδα δεν είναι η ίδια, όταν χάνει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο: "Το πλάνο είναι το ίδιο, η δυναμική είναι διαφορετική. Καμία ομάδα δεν είναι η ίδια χωρίς τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ