SPORTS & GOSSIP

Φερνάντο Ιέρο: Θα αποκτήσει παιδί με την πανέμορφη δημοσιογράφο από την Κροατία, Φάνι Στίπκοβιτς

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Φερνάντο Ιέρο θα αποκτήσει το τρίτο του παιδί σε ηλικία 55 ετών μαζί με την Φάνι Στίπκοβιτς.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής Φερνάντο Ιέρο θα αποκτήσει το τρίτο του παιδί σε ηλικία 55 ετών μαζί με την Φάνι Στίπκοβιτς. INSTAGRAM/ @FANISTIPKOVIC

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Φερνάντο Ιέρο, θα αποκτήσει το τρίτο του παιδί σε ηλικία 55 ετών μαζί με την Φάνι Στίπκοβιτς. Θα είναι βέβαια το πρώτο του μαζί με την δημοσιογράφο από την Κροατία.

Ο Φερνάντο Ιέρο και η δημοσιογράφος από την Κροατία, Φάνι Στίπκοβιτς, ανακοίνωσαν μεσώ κοινής τους δημοσίευσης στους λογαριασμούς τους στο Instagram ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2021, έκανε γνωστή την είδηση μέσα από την ανάρτηση ενός video στα social media, όπου εμφανίζονται πιασμένοι χέρι - χέρι και στο τέλος ο Ισπανός προπονητής ακουμπά την φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του.

Κάτω από την ανάρτησή τους έγραψαν: "Η μεγαλύτερη ευλογία μας πηγάζει από την πιο αγνή αγάπη. Πόσο θέλω να σε αγκαλιάσω μικρό μας αγγελούδι".

Το μωράκι που θα γεννηθεί μέσα στους επόμενους μήνες, θα είναι το τρίτο του άλλοτε εμβληματικού αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έχει ακόμη δύο παιδιά, τον Άλβαρο και την Κλαούντια ηλικίας 30 και 28 ετών αντίστοιχα, από τον προηγούμενό του γάμο με την Σόνια Ρουίζ.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ