ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Φερνάντες για Ρονάλντο: "Η Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένη να χάσει έναν τόσο άξιο παίκτη"

Ο Ρονάλντο μαζί με τον Φερνάντες στον αγώνα με την Λίβερπουλ το 2021 στο Όλντ Τράφορντ
Ο Ρονάλντο μαζί με τον Φερνάντες στον αγώνα με την Λίβερπουλ το 2021 © 2021 RUI VIEIRA/AP PHOTO

Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για μία επικείμενη μεταγραφή του συμπαίκτη του στην Σπόρτινγκ και το νέο ξεκίνημα του συλλόγου με προπονητή τον Έρικ τεν Χαχ.

Ο Μπρούνο Φερνάντες σε δηλώσεις του την Πέμπτη (30/6) εξέφρασε την άποψή του για το μέλλον του συμπαίκτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και τις φήμες που κυκλοφορούν περί επιστροφής του CR7 στην ομάδα όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Απ' όσο του μίλησα - είμαστε και οι δύο διακοπές, κανείς δεν ενοχλεί φίλους στις διακοπές - ελπίζω να τον συναντήσω στις 4 Ιουλίου για να προπονηθώ εκεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν περιμένω περισσότερα από αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από αυτό, αλλά ο καθένας φροντίζει για το μέλλον του. Δεν πιστεύω ότι ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να χάσει έναν άξιο παίκτη όπως ο Κριστιάνο.

Θα ήταν μια μεγάλη στιγμή για τους φίλους της Σπόρτινγκ, σχεδόν όλοι το περιμένουν αυτό. Θα ήθελα να συμβεί αυτό. Έχει τη φιλοδοξία να συνεχίσει να παίζει για πολλά χρόνια, θα δούμε τι θα αποφασίσει, ελπίζω όταν τελειώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ, αλλά η φιλοδοξία και το όνειρο των φιλάθλων θα ήταν να δουν τον Ρονάλντο να παίζει στη Σπόρτινγκ".

Επιπλέον, μίλησε και για την νέα εποχή των κόκκινων διαβόλων υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή της, Έρικ τεν Χαχ.

"Ετοιμάζομαι για αυτό που θα ακολουθήσει. Θα ξεκινήσω τη Δευτέρα. Ο στόχος σε έναν σύλλογο σαν αυτόν είναι να τα πάμε καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια. Είχαμε μια αλλαγή στο σύλλογο και πρέπει να ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε καλύτερα. Πρέπει να κερδίζουμε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε.

Δεν έχουμε κερδίσει τα τελευταία χρόνια, αλλά θα δοκιμάσουμε όλες τις διοργανώσεις. Είναι κάτι που ξεκινά από το μηδέν τώρα, υπάρχει ένα νέο έργο, εμείς πρέπει να του δώσουμε χρόνο να ανθίσει".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ