ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: “Εσείς είστε οι νικητές”

INTIME SPORTS

Μήνυμα ηθικής δικαίωσης από τον Φερέιρα στους παίκτες του με τον Πορτογάλο τεχνικό να τους δίνει συγχαρητήρια και να τους ζητάει να μην τα παρατήσουν και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους όλες τις νίκες. Αντιπροσωπεία οπαδών ζήτησε από την πλευρά της να μην ξαναπάνε στην Εθνική οι διεθνείς του συλλόγου.

Μήνυμα από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού δέχθηκαν οι παίκτες του “τριφυλλιού” στην προπόνηση της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός τους είπε ότι είναι οι πραγματικοί “νικητές’ του ντέρμπι ζητώντας τους παράλληλα να μην τα παρατήσουν ενώ αντιπροσωπεία του “Ενιαίου Φορέα” που βρέθηκε εκεί ζήτησε από τους διεθνείς να μην ξαναφορέσουν την “γαλανόλευκη” φανέλα ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Την ίδια ατάκα που είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού λίγο μετά το ντέρμπι στους παίκτες του επανάλαβε και στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Πορτογάλος προπονητής υποστήριξε πως οι παίκτες του είναι οι νικητές του ντέρμπι και ζήτησε να μην τα παρατήσουν στην συνέχεια.

Για εμένα εσείς είστε οι νικητές. Σας το είπα και το Σάββατο, σας το ξαναλέω και τώρα. Πρώτη φορά βλέπω στην καριέρα μου, η ομάδα μου να νικάει 2-1 και το τελικό σκορ να δείχνει 1-2 και να χάνει επειδή έτσι ήθελαν οι διαιτητές. Δεν το έχω ξανασυναντήσει. Γι’ αυτό σας δίνω και πάλι συγχαρητήρια.

Θέλω, όμως, να σας πω ότι επειδή έχουμε κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια στο 2ο γύρο, θέλω να συνεχίσετε έτσι. Το πρωτάθλημα ακόμα, μαθηματικά, δεν έχει χαθεί.

Υπάρχουν ακόμα 21 πόντοι που έχουμε να διεκδικήσουμε και γι’ αυτό δε θέλω να τα παρατήσετε. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Το έχουμε δείξει και οφείλουμε να συνεχίσουμε να το δείχνουμε” ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού που βλέπει την απογοήτευση των “πράσινων” και προσπαθεί να τους τονώσει κυρίως ψυχολογικά.

Μήνυμα και από οπαδούς… για τους διεθνείς

Εκτός από τους Πορτογάλο τεχνικό όμως οι “πράσινοι” δέχθηκαν νέα επίσκεψη οπαδών (όπως και μετά το ματς το Σάββατο) στην Παιανία. Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του “Ενιαίου Φορέα” της Θύρας 13 έδωσαν το παρών στις εγκαταστάσεις και πριν αποχωρήσουν οι παίκτες ζήτησαν να μιλήσουν με τους διεθνείς.

Αυτό και έγινε και οι παίκτες τους ζήτησαν να μην ξαναπαίξουν στην Εθνική Ελλάδος ως μέτρο ένδειξης διαμαρτυρίας για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν καταδικάζονται από την ίδια την Πολιτεία.

Από την πλευρά τους οι παίκτες που ακόμα δείχνουν να μην έχουν “ηρεμήσει” υποστήριξαν πως δεν είναι εύκολο να αρνηθείς την συμμετοχή σου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που είναι ύψιστη τιμή.

Ατομικό “Μπουμ” και Λάζαρος, αποφόρτιση ο Σισέ

Αγωνιστικά, στη προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και έπαιξαν δίτερμα. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον ΟΣΦΠ έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε δίτερμα σε μικρό χώρο.

Οι Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος και Καρνέζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σισέ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ