ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ξανά στη λίστα για αριστερά ο Φεράρι

Ο Φράνκο Φεράρι πανηγυρίζει με τη φανέλα του Βόλου το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Φράνκο Φεράρι πανηγυρίζει με τη φανέλα του Βόλου το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ έχει ξανά στη λίστα του για το αριστερό άκρο της άμυνας τον 29χρονο, Φράνκο Φεράρι, του Βόλου και δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην απόκτηση του. Ο Φερέιρα είχε πει όχι το καλοκαίρι για τον Αργεντινό.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει δίαυλο με την ομάδα του Βόλου καθώς τις τελευταίες μέρες ολοκλήρωσε την επιστροφή του Ουάρντα από την ομάδα της Μαγνησίας στον δικέφαλο και συζητάει για την απόκτηση του νεαρού Τάσου Δουβίκα. Την ίδια ώρα οι πληροφορίες του Sport24.gr όμως αναφέρουν πως στο στόχαστρο έχει μπει ένας ακόμη παίκτης από την ομάδα του Λόπεθ. Ο λόγος για τον 29χρονο αριστερό μπακ, Φράνκο Φεράρι, ο οποίος και φέτος κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα το ρεπορτάζ θέλει τον ΠΑΟΚ να κινείται για την απόκτηση του ανεξαρτήτου ενδεχόμενης πώλησης ή μη του Γιαννούλη καθώς ο Περέιρα δεν έχει πείσει ακόμα τον Πάμπλο Γκαρσία και θα ήθελε έναν αριστεροπόδαρο μπακ πίσω από τον Γιαννούλη.

Οπότε δεν αποκλείεται να κινηθεί ακόμα και τα επόμενα 24ώρα για την απόκτηση του θέλοντας να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερο το συγκεκριμένο θέμα.

Για τον Φεράρι ο ΠΑΟΚ είχε δείξει ενδιαφέρον και το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα οι δύο πλευρές το διάστημα που ο Γιαννούλης ήταν κοντά στο να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχαν φτάσει κοντά στη συμφωνία.

Παρόλα αυτά ο Έλληνας μπακ παρέμεινε και ο Αμπέλ Φερέιρα δεν ήταν θιασώτης της έλευσης του Αργεντινού της ομάδας του Βόλου με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Τώρα όμως από τη στιγμή που στο τιμόνι βρίσκεται ένας άλλος προπονητής, ο Πάμπλο Γκαρσία, οι δύο λάτιν θα μπορούσαν να συνεργαστούν.

Τι θα γίνει θα φανεί τις επόμενες μέρες και ίσως στο περιθώριο των δύο αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα του Βόλου με Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα στις 7 και 10 Ιανουαρίου υπάρξουν και οι οριστικές εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ