ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Ένταση ανάμεσα σε Οζίλ και Βίτορ Περέιρα, σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Οζίλ νευριασμένος στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Άιντραχτ
Ο Οζίλ νευριασμένος στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Άιντραχτ © 2021 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τα τούρκικα ΜΜΕ, ο Οζίλ έγινε έξαλλος με τον Βίτορ Περέιρα στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Κασίμπασα πετώντας τη σαλιάρα μπροστά του, επειδή ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή.

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 2-1 της Κασίμπασα και παρέμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Super Lig. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα τούρκικα ΜΜΕ υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Μεσούτ Οζίλ και τον Βίτορ Περέιρα.

Ο Οζίλ, ο οποίος δεν έπαιξε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω ίωσης, θα ξεκινούσε στον αγώνα με την Κασίμπασα. Όμως, τελικά ο Πορτογάλος προπονητής τον άφησε στον πάγκο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Περέιρα τον έστειλε για προθέρμανση, όπου έμεινε για περίπου σαράντα λεπτά.

Ωστόσο, ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε δεν τον χρησιμοποίησε, με τον Γερμανό να γίνεται έξαλλος, ενώ φέρεται να πέταξε μπροστά στον Περέιρα την σαλιάρα του. Στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο των social media, ο Οζίλ δεν φαίνεται καθόλου ευχαριστημένος με την απόφαση του Πορτογάλου.

Θέση για το όλο περιστατικό πήρε και ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, ο οποίος σχολίασε πως δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο ανδρών: "Δεν υπάρχει πρόβλημα ανάμεσά του. Ο Μεσούτ ήρθε εδώ για να είναι αρχηγός της ομάδας και θα κάνει πρωταθλήτρια την ομάδα μας επτά χρόνια μετά".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ