ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Ο Οζίλ ήθελε πάρτι, αλλά δεν παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού

Ο Μεσούτ Οζίλ σε αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Άντβερπ
Ο Μεσούτ Οζίλ σε αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Άντβερπ © 2021 AP IMAGES

Ο Μεσούτ Οζίλ τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Φενέρμπαχτσε με την Γαλατάσαραϊ και όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό η Φενέρμπαχτσε (25/11, 22.00) σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας.

Πρόκειται για τον Μεσούτ Οζίλ ο οποίος δεν προπονήθηκε την Τρίτη (23/11) και όπως αναφέρουν στην Τουρκία δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή στην Ελλάδα.

Ο Οζίλ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ντέρμπι απέναντι στην Γαλατάσαραϊ και το ιατρικό επιτελείο της Φενέρμπαχτσε έκρινε ότι ο έμπειρος μέσος χρειάζεται ξεκούραση.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι μετά το τέλος του ντέρμπι με την Γαλατά ο Οζίλ μίλησε στους συμπαίκτες του και έκανε λόγο για πάρτι πρόκρισης στον Πειραιά, αλλά δεδομένα εκείνος δε θα βρίσκεται στο γήπεδο.

Φυσικά, πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη αφού στην αναμέτρηση του "Γ. Καραϊσκάκης" αναμένεται να κριθεί η δεύτερη θέση του ομίλου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος με έξι βαθμούς, ενώ η Φενέρμπαχτσε έχει έναν λιγότερο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ