EUROPA LEAGUE

Φενέρμπαχτσε - Άιντραχτ 1-1: Οι Γερμανοί πήραν την 1η θέση στον όμιλο του Ολυμπιακού

Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ εις βάρος του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης" | 4 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ εις βάρος του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης" | 4 Νοεμβρίου 2021 @2021 THANASSIS STAVRAKIS/AP IMAGES

Η Άιντραχτ πήρε το βαθμό που χρειαζόταν στην Κωνσταντινούπολη και με το 1-1 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε "κλείδωσε" την 1η θέση του 4ου ομίλου του Europa League, αφήνοντας στη 2η τον Ολυμπιακό.

Η Άιντραχτ προκρίθηκε στη φάση των 16 του Europa League, ύστερα από την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Οι Γερμανοί έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τον αγώνα και από την αρχή είχαν τον έλεγχο, τόσο στην κατοχή της μπάλας όσο και στις τελικές. Σε μία εξ αυτών, ο Τζιμπρίλ Σο άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό, όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει.

Ο Μεργκίμ Μπερίσα είχε στείλει νωρίτερα την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ και στο 42' έκανε το ίδιο, όμως αυτήν τη φορά με έγκυρο τρόπο, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό για να δώσει ώθηση στους Τούρκους, που είχαν εξασφαλισμένη θέση στα μπαράζ της φάση των 16 του Europa League.

Οι Γερμανοί συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και μπορεί να μην βρήκαν το νικητήριο τέρμα, όμως πήραν την πρωτιά του ομίλου, αφήνοντας στη 2η θέση τον Ολυμπιακό.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Εζέρ, Αζίζ, Κιμ, Σάλαϊ, Σανγκαρέ, Σόσα (72' Γκουστάβο), Ζάιτς (77' Μέγερ), Νόβακ (72' Οσαγί Σάμουελ), Καχβετζί (77' Ρόσι), Μπερίσα, Πέλκας (82' Γκιουμιουσκάγια)

ΑΙΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Τσάντλερ (69' Ντα Κόστα), Γιάκιτς (69' Ρόντε), Σο (78' Χρούστιτς), Κόστιτς, Χάουγκε (69' Λάμερς), Μπορέ (60' Πασιένσια), Καμαντά

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής στον όμιλο του Europa League

Η βαθμολογία

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ